Bu fuarda herşey organik!

Güncelleme Tarihi:

Bu fuarda herşey organik
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 09:57

Başkanlığını Rukiye Tunç Tuygar’ın yaptığı Turkish German Business Support (TGBS), Almanya’nın Offenbach kentinde ‘BioMain‘ adıyla, 15-16 Nisan 2017'de organik fuar düzenleyecek. Fuarda yiyecekten mobilyaya, boya, yalıtım araçları ve çocuk bezlerine kadar birbirinden farklı organik ürünler tanıtılacak.

Haberin Devamı

BIOMAIN‘e şimdiye kadar sekiz ülkeden şirketler başvurdu. TGBS Başkanı Rukiye Tunç Tuygar, “15 Nisan’da BioMain sitemiz hazır olacak. Katılımın daha da artacağına inanıyoruz. Organik yiyecekler Anuga gibi farklı fuarda sergileniyor. Ancak biz bütün organik ürünlerin bir arada yer aldığı bir fuar düzenleyeceğiz. Daha sonra isim hakkı bizde olan fuarı, farklı ülkelerde düzenlenmesini sağlayacağız“ dedi.

ANTALYA ZİYARETİ ÇOK ÖNEMLİ

TGBS’nin 11–15 Nisan günleri arasında Alman işadamlarıyla birlikte Antalya’ya ziyaret edeceği de açıklandı. TGBS daha önce Alman işadamlarını Eskişehir, Denizli, Bursa ve Adana’ya götürmüştü. Almanya’nın büyük kuruluşlarının Türkiye ziyaretlerini iptal ettiği bir sırada Antalya ziyaretinin önemli olduğunu vurgulayan Tunç Tuygar, “Antalya’da turizm ve inşaat sektöründe aktif yer almak istiyoruz. Ticaret Odası, Genç İşadamları Derneği gibi kurum ve kuruluşlarla görüşmelerimiz olacak. Biz Türkiye ve Almanya iş insanlarının bir araya gelmelerini, yeni fikirlerin, yeni işbirliğinin ortaya çıkmasını önemsiyoruz“ diye konuştu.

TEŞVİK KONUSU ELE ALINACAK

Offenbach Kaymakamı Oliver Quilling desteği ile TGBS’in Ditzenbach kasabasında Eylül’de düzenleyeceği toplantıda da teşvik konusu ele alınacak. Toplantıya Frankfurt ve Offenbach teşvik dairelerinden yetkililer de katılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!