9 yılda 1071 gün konakladı, ‘otelin kraliçesi’ seçildi

Güncelleme Tarihi:

9 yılda 1071 gün konakladı, ‘otelin kraliçesi’ seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 15:31

Almanya’da yaşayan Sabine Daniels (61), Antalya’daki 5 yıldızlı otelde 9 yılda toplam 1071 gün konakladı. Otel yönetimi, daimi müşteri Daniels’i ‘otelin kraliçesi’ ilan ederek plaket verdi. Turist vizesi ile yılda en fazla 90 gün Türkiye’de kalabildiğini belirten Daniels, “Sınırlama olmasa tüm ömrümü burada geçirebilirim” dedi.

Haberin Devamı

2000’li yılların başında Antalya’ya tatile giden Sabine Daniels, buraya hayran kaldı ve tatil tercihini artık Türkiye’den yana yapmaya başladı. Lara- Kundu oteller bölgesinde 12 Nisan 2014’te açılan 5 yıldızlı bir otele, açılışından 2 hafta sonra tatile giden Daniels, ailesiyle ve zaman zaman tek başına uzun süre bu tesiste konaklamayı sürdürdü. Otelin ilk açıldığı günden itibaren çalışanlarla aile gibi olduğunu belirten Sabine Daniels, otel müdürüne teşekkür mektubu gönderdi. Daniels mektupta, 39’uncu kez otelde kaldığını, yılda 2 kez 3’er ay konakladığını, beklenenin ötesinde hizmet sunulduğunu ve kendisini otelin bir parçası olarak hissettiğini yazdı. Daniels’in 9 yılda 1071 gün konakladığını belirleyen otel yönetimi de yıllardır daimi müşterisi olan Sabine Daniels’e plaket takdim ederek, ‘otelin kraliçesi’ ilan etti.

Haberin Devamı

9 yılda 1071 gün konakladı, ‘otelin kraliçesi’ seçildi

‘TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYORUM’
Türkiye’ye çok sık geldiğini belirten Sabine Daniels, “2000 yılında Türkiye’ye geldik ve bizim için değişilmez bir nokta oldu. Havasını çok seviyorum. Sağlık durumum için buranın hava koşulları Almanya’dan daha iyi. Sadece pandemi döneminde Türkiye’ye gelemedim. Benim için çok zordu. Sağlığımdan dolayı Almanya’da kalmak zorundaydım. Türkiye’ye gelemediğim için Covid dönemi benim için çok zor geçti. Bu oteli çok seviyorum. Personel çok enteresan, herkes her isteğimi yerine getirmeye çalışıyor, en ufak bir şeyde yardımcı olmak için ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Otelde genellikle 3 ay kalıyorum. Turist vizesi 3 aylık olduğu için maksimum bu kadar kalabiliyorum. Öyle bir sınırlama olmasa tüm ömrümü burada geçirebilirim. Otelin kraliçesi seçilmek kendimi çok iyi hissettirdi. Ben artık bu ailenin bir parçasıyım. Burası benim ikinci evim” diye konuştu.

9 yılda 1071 gün konakladı, ‘otelin kraliçesi’ seçildi

Haberin Devamı

‘ÇALIŞANLAR ÇOK SEVİYOR’
Otelin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan ise şunları söyledi: “Otel çalışanları Sabine Daniels ile birebir tanışıyor. Bütün çalışanlar çok seviyor. Sabine Hanım çalışanları evlatları gibi, çalışanlar da kendisini anneleri gibi görüyor. 4 çocuğu, eşi, akrabaları var. Sadece kendisinin konakladığı 1071 gün. Konakladığı birçok dönemde de eşi ve çocuklarıyla birlikte olmuş ama konaklama süreci daha uzun olduğu için Sabine Hanım’ı ön plana çıkardık. Bugün aldığımız karar doğrultusunda ‘otelin kraliçesi’ ilan ettik.”

9 yılda 1071 gün konakladı, ‘otelin kraliçesi’ seçildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!