13 yaşındaki çocuk, otel odasında öğretmeni bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

13 yaşındaki çocuk, otel odasında öğretmeni bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2023 10:18

Almanya, Hessen eyaletinde yaşanan ilginç bir bıçakla saldırı ve yaralama girişimini konuşuyor: 13 yaşındaki bir çocuk 25 yaşındaki bir öğretmeni otel odasında bıçakla yaraladı.

Haberin Devamı

SAVCILIĞIN yürüttüğü soruşturma kapsamında ikilinin cinsel birliktelik için bir araya geldikleri belirtildi. Ancak 13 yaşındaki çocuğun neden bıçakla saldırdığı henüz bilinmezken, olay görgü tanıklarının polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Saldırı sonrası kaçarak arka bahçeye giden 25 yaşındaki genç kadının otelin avlusunda kanlar içinde olduğu ancak hayati tehlikesi bulunmadığı kaydedildi. Polis, kısa bir süre sonra kaçan 13 yaşındaki çocuğu gözaltına alıp sorguladı.

ÖĞRETMEN HAKKINDA SORUŞTURMA
Darmstadt Güney Hessen Emniyet Müdürlüğü’nden Sebastian Trapmann, Bild’e yaptığı açıklamada, “İlk bulgulara göre, çocuk kadını saat 13.30 sıralarında ziyaret etti. Mevcut soruşturmalara göre, buluşmanın arka planında ikili arasında cinsel bir ilişki vardı. Henüz netleşmeyen nedenlerden ötürü 13 yaşındaki çocuğun kadını bıçakladığı iddia ediliyor” dedi. Savcı Robert Hartmann ise çocuğun işlediği suç nedeniyle yargılanabilecek yaşta olmadığını, ancak 25 yaşındaki kadın öğretmen hakkında çocuklara yönelik cinsel istismar suçundan soruşturma yürütüldüğünü açıkladı. 13 yaşındaki çocuk ise yasal ailesine teslim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!