Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Yengeç Mart 2023: Arkanızdan konuşanlara kulaklarınızı tıkayın

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Mart 2023: Arkanızdan konuşanlara kulaklarınızı tıkayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 12:30

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert bir etkileşimi olacak. Gündeminizde eğitim, iletişim, yakın çevreyle ilişkiler, komşular, seyahatler, fikirler ve projeler var.

Haberin Devamı

Yengeç Mart 2023: Arkanızdan konuşanlara kulaklarınızı tıkayın

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert bir etkileşimi olacak. Gündeminizde eğitim, iletişim, yakın çevreyle ilişkiler, komşular, seyahatler, fikirler ve projeler var.

Uranüs’ün etkisiyle bu dönem yakın çevrenizden ve dostlarınızdan beklenmedik destekler alabilir, aklınıza parlak fikirlerin gelmesiyle harekete geçebilirsiniz. Öte yandan arkadaşlarınızla seyahatlere çıkabilir veya teknolojiyle ilgili işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert etkisiyle bu dönem arkanızdan iş çeviren ve konuşan çok olur; kulaklarınızı tıkayın. Psikolojik açıdan rahat olmayabilir, uyku sorunu yaşayabilirsiniz. Her fikrinizi, her projenizi ulu orta her yerde söylemeyin. Arabanızla çıkacağınız seyahatlerde dikkatli olun, dikkatinizi dağıtacak her şeyden uzaklaşın, trafikte kimseyle dalaşmayın.

Haberin Devamı

Her fikrinizi, her projenizi ulu orta her yerde söylemeyin.

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn de Balık burcundaki yeni yolculuğuna başlayacak, 25 Mayıs 2025’e kadar kesintisiz şekilde burada seyahat edecek. Eğitim, hukuk, yayıncılık, yurtdışı, akrabayla ilişkiler, inanç, hayatın anlamı ve bilgelik gerektiren konularda bir dizi deneyime tabii tutulacaksınız. Bu dönem yasal konularda, eğitmen ve hocalarınızla ilişkinizde dikkatli olun, kendinize düşman edinmeyin. Yeni bir ustalık kazanma adına önemli eğitimlerden geçebilirsiniz. Belki de bazılarınız satış, pazarlama, medya ve yayıncılık alanında uzmanlaşabilirler.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Mart 2023: Arkanızdan konuşanlara kulaklarınızı tıkayın

Satürn-Balık süreci gerçekçi adımlar atmak, gerçekçi hedefler koymakla ilgilidir. Bu alanda kendinizi kandırmadan, gerçeklerden kaçmadan hareket etmenizi öneririm. Belki de bazılarınız akademik anlamda kendilerini geliştirecekleri bir yola sapabilir. Yurtdışından birileriyle ticari girişimlerde bulunabilirsiniz ama herkese hemen güvenmeyin! Bazılarınız yurtdışında iş olasılıkları peşinde koşabilir, yurtdışında yaşamak için yoğun bir araştırma içine girebilir. Ama Satürn’ün zorlu ve kısıtlayıcı yapısını düşünecek olursak bu işler hiç de sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Sürekli halledilmesi gereken evrak işleri, engeller çıkabilir karşınıza. Bazılarınız da bu dönem hayatı sorgulayıp kafasındaki sorulara cevap bulabileceği farklı disiplinlere yönelebilir. Bunlar, farklı düşünce sistemleri veya felsefeler olabilir, hatta belki astroloji bile öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

İş konularında neyi nasıl ifade ettiğinize çok dikkat edin!

21 Mart’ta 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay gerçekleşecek. Mesleki anlamda hızlı düşüneceğiniz, kararları hızla alacağınız bir dönem... İş fikirleriniz oldukça dikkat çekebilir, aklınıza yeni projeler gelebilir. Mesleki seyahat ve eğitimlere katılabilirsiniz. Yalnız pot kırmamaya çalışın; neyi nasıl ifade ettiğinize çok dikkat edin.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yengeç Mart 2023: Arkanızdan konuşanlara kulaklarınızı tıkayın


23 Mart’ta da Plüton Kova burcunda geçip 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet, yanlış duymadınız. Plüton astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Yani ömrünüz bir daha Plüton’un Kova burcundaki seyahatini görmeye yetmeyecek, üzgünüm.

Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de oldukça yavaş ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. Plüton 8’inci evinize girecek. Bu da yaşamın köklü bir noktada değişmesi anlamına geliyor. Bu psikolojik bir değişim-dönüşüm olacaktır. Bunun yanı sıra para kazanma kaynaklarınız, borç ve vergi gibi başlıklarda alışkanlıklarınız da değişebilir. Belki artık ortaklaşa işlerden belki de insan kaynakları, ilaç, hammadde, enerji, dijital işler gibi alanlardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

BAKMADAN GEÇME!