Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Balık Temmuz 2023: Bol bol davete, düğüne katılabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Balık Temmuz 2023: Bol bol davete, düğüne katılabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:09

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili bir dolunay meydana gelecek.

Haberin Devamı

Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek alan bu dolunay, 11’inci evinizde gerçekleşecek. Arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara yardım etmeniz gerekebilir. Sosyal çevrenizi düzenlemeye karar verebilirsiniz ancak özel hayatınızdaki kişiyle iletişim trafiğinizin hızından dolayı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Balık Temmuz 2023: Bol bol davete, düğüne katılabilirsiniz

Jüpiter’in desteğiyle beklenmedik kısa yolculuklar gündeme gelebilir; aniden bir seminere veya eğitime katılabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızdan beklenmedik destekler görebilirsiniz, dostlarınızla beraber para kazanabileceğiniz projeler üretebilirsiniz. Toplumsal konularda oldukça duyarlı olacağınız bu dönemde bol bol davete, düğüne ve kutlamalara katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çocuk sahibi olmak isteyenler için oldukça destekleyici bir yeniay bu.

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay var. Bu yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ün güzel bir etkileşimi olacak. Odak noktanız aşk, hobiler, keyif veren konular ve çocuklar... Bekarsanız yeni flörtlere hayatınızda yer açın. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de oldukça destekleyici bir yeniay bu.

Ancak Plüton’un sert etkileşimiyle, dostlarınıza karşı sert ve acımasız olabilirsiniz; bazı ilişkileri gözden geçirmeniz gerekebilir ve bu durum sizi rahatsız edebilir. İyi haber: Neptün’ün güzel desteğiyle bu dönem romantik olduğunuz kadar yaratıcı da olabilirsiniz. Sevdiklerinize hoş sürprizler yapabilir, sanatla ilgilenebilirsiniz.

Özellikle omurganıza, sırtınıza, böbreklere ve şekerinize dikkat!

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. İş ve sağlık konularında bazı gecikmeler olması mümkün. Kronik ama uzun zamandır kendini göstermeyen rahatsızlıklarınız varsa yeniden ortaya çıkabilir. Özellikle omurganıza, sırtınıza, böbreklere ve şekerinize dikkat! Eskiden başvuru yaptığınız yerler sizi arayabilir. İş yerinde kadınlarla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!