Asma Bahçeler’de kişisel gelişim günleri

Güncelleme Tarihi:

Asma Bahçeler’de kişisel gelişim günleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 13:19

İZMİR’de Tanyer İnşaat’ın prestij projesi Asma Bahçeler, kişisel gelişim uzmanı İkbal Kaya’yı, 14 ve 28 Mayıs’ta site sakinleri ve kişisel gelişim meraklılarıyla bir araya getirecek.

Haberin Devamı

Kaya, “Geçmişi Serbest Bırak Özgür Kal” temasıyla 14 Mayıs’ta düzenlenecek ilk etkinlikte, insanın geçmişe takılı kalmayı bırakarak geçmişin yükünden kurtulduğunda iyileşmenin kendiliğinden başlayacağını anlatacak. İkbal Kaya, “Affederek kendinizi gelecekte karşılaşılması olası onlarca sağlık probleminden kurtarmış olursunuz.

Asma Bahçeler’de kişisel gelişim günleri

Kanser, ülser, reflü, sinirsel rahatsızlıklar, mide ve sindirim problemleri, hafızayla ilgili sorunlar, cilt sorunları ve daha birçok sağlık sorununa ‘Dur’ demiş olursunuz” dedi. 28 Mayıs’taki ikinci etkinlikte ise “Yeniye Yer Aç/Anı Yakala Değişimin Gücü” teması işlenecek.

Haberin Devamı

Asma Bahçeler’de kişisel gelişim günleri

Kaya bu etkinlikte de geçmişin yükünden özgür kalmayı başarmış katılımcılara, hayatlarına yeni bir sayfayı nasıl açacaklarını anlatıp, onları razı oldukları hayattan çıkarak, istedikleri hayata nasıl geçebileceklerini göstermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Saat 11.30’da başlayacak etkinliklere katılmak isteyenler, tanyer@tanyer.com.tr adresi ve 0850 279 78 38 numaralı telefona başvuru yapabilecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!