Türk Hava Yolları’ndan yeni iş birliği

Güncelleme Tarihi:

Türk Hava Yolları’ndan yeni iş birliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2022 09:44

Ülkemizin bayrak taşıyıcı hava yolu Türk Hava Yolları ile e-ticaret platformu Trendyol iş birliği yaptı. Bu kapsamda Türk Hava Yolları yolcu programı Miles&Smiles’a dahil olan müşteriler, biriktirdikleri milleri diledikleri zaman Trendyol hediye çekine dönüştürebilecek.

Haberin Devamı

Gerçekleştirilen iş birliğine dair açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur; ‘’Üyelerimizin taleplerini ve beklentilerini göz önünde bulundurarak 2022 yılında Shop&Miles sitemizi yeniledik. Shop&Miles ile artık Miles&Smiles kullanıcıları, Millerini dilediği marka ile ihtiyaç duydukları her alanda harcayabilecekler. Çok kısa bir sürede bu proje değişimine ayak uydurarak ilk fazda bizimle olan 8 markadan biri olan Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol ile iş birliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.’’ dedi. 

Erdem İnan: “Türk Hava Yolları ile yeni bir iş birliğine imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” 

Trendyol Grubu CMO’su Erdem İnan ise, “Trendyol olarak Türkiye’nin köklü ve örnek şirketlerinden Türk Hava Yolları ile yeni bir iş birliğine imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği sayesinde Miles&Smiles yolcu programına kayıtlı Trendyol kullanıcıları, kazandıkları milleri ile platformumuzdan alışveriş yapma imkanına sahip olacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!