Turgay Karakaya
Turgay Karakaya
Turgay Karakaya

Mutluluk çubuğu ile mutlu cinsellik

Mutluluk çubuğu, sertleşememe sorununa kesin çözüm sağlıyor.

Haberin Devamı

Mutluluk çubuğu, erkeklerin çok duydukları aynı zamanda da ne olduğunu merak ettikleri bir cihazdır. Hem erkeğin hem de partnerinin cinsellikten zevk alması için hiçbir engel teşkil etmeyen bu operasyonu, Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya anlattı ve kulaktan dolma bilgilerle ereksiyon sorununu çözmek isteyen erkeklere de önemli bilgiler verdi.

Penil protez, erkeklerin sertleşme sorununun çözümünde son noktadır. Bu protezler, sertleşme kabiliyetini kaybetmiş penis içine yerleştirilir. Teknolojinin gelişmesine paralel olarak birçok modeli geliştirilmiştir. Bazıları devamlı sertlik sağlarken, bazıları da cinsel birleşme esnasında sertlik oluşturacak mekanizmalara sahiptir. Penise sağ ve sol olmak üzere 2 adet yerleştirilir. Rijid olanları kullanım açısından en kolay olanıdır. Sertlik devamlıdır ve bükülebilir yapıdadır. Tek zorluğu mayo veya pantolon üzerinden belli olması ve bunun rahatsızlık yaratmasıdır.

[fotogaleri=64]

Haberin Devamı

Gerçek penis sertleşmesi

Şişirilebilen tipleri iki veya üç parçalı olabilir. Mekanizma normal penis sertleşmesini gerçeğine en yakın taklit eder. İhtiyaç halinde penis ereksiyona getirilir, birleşme sonrası eski haline döndürülür. Mükemmel işlevi olmasına rağmen parça sayısı fazla ve mekanizması hassas olduğu için sık arıza yaparlar ve değiştirilmeleri gerekir.

İstenilen sayıda ilişki

Birleşme sayısında herhangi bir kısıtlama yoktur. Dilendiği sayıda ve sürede ilişki olabilir. Eş memnuniyeti son derece yüksektir. Penil protez, basit bir operasyonla yerine takılır. Enfeksiyona karşı tedbirler alındıktan sonra bir sorun beklenmez.

Uzun yıllar kullanım

Uzun yıllar sorun yaşamadan kullanılabilir. İstenilen zamanda da çıkartılabilir. Penil protezler geri dönüşümsüzdür. Bir kere takıldıktan sonra artık normal ereksiyon yeteneği tamamen kaybedilir. Cinsellik sadece protez varlığında mümkündür.

Ereksiyon sorunu için kökten çözüm

Protezlerle ilgili yanlış kanı, penisin bu yolla büyütülebileceği fikridir. Bu yanlış olup, normalde penis boyu ve kalınlığı ne ise bu işlemden sonrada aynısı olur. Protez ona göre takılır. Bu yöntem nispeten güvenilir bir tedavi yöntemi olup diğer yöntemlerle ereksiyon sorununu çözemeyen erkekler için büyük bir imkandır.