Düz bir karına sahip olmak için neler yapılabilir?

Çoğu insan spor yapmasına ve sağlıklı beslenmesine rağmen vücutlarındaki bazı bölgelerdeki yağ birikimlerinden ve selülit probleminden şikayet eder.

Haberin Devamı

Ameliyatsız bölgesel incelme yöntemi ile şikayet edilen bölgelerdeki fazlalıklardan ve selülit probleminden cerrahi yöntemlere başvurmadan etkili sonuç alınabilir. Kadın veya erkek herkese uygulanabilen bu yöntemler ile kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşabilir.

Çözümü kalıcı hale getirmek için yaşam biçimi değiştirilmelidir

Unutulmamalıdır ki bu süreç kalıcı bir çözüm değildir. Bu süreçleri uzun vadede korumak için sağlıklı beslenmeyi ve düzenli egzersizi yaşam biçimi haline getirmek gerekir. Kişi ameliyat sonrası kilosunu koruyamıyorsa şikayet ettiği görünümü tekrar kazanabilir. Ameliyatsız bölgesel zayıflama uygulaması, vücut şekillendirme yöntemlerini içerir. Programlar, sağlık ve görünümlerindeki rahatsızlık alanlarına dayalı olarak bireyleri tedavi etmek için seçilebilir.

Bu yöntemleri tercih edebilirsiniz

Işık, vakum ve mekanik masaj yöntemi; Sıklıkla selülit görünümden rahatsız olan kişiler için tercih edilen bir yöntemdir. Cihazın sahip olduğu ışık, vakum ve mekanik masaj özellikleri sayesinde dolaşım düzenlenerek selülit tedavisi gerçekleştirilirken aynı zamanda yağ hücrelerin yakılmasını kolaylaştırır.

Ses dalgaları ile yağları parçalama yöntemi; Bölgesel yağlanma ve selülit tedavisinde tercih edilen bir yöntemdir. Ultrason ile tedavi sağlar. Genellikle uygulandığı bölgeler ise göbek, kol, sırt, kalça ve beldir.

Radyofrekans yöntemi; Su düzeyi yüksek olan yağ hücrelerine ulaşılır ve yağ dokusu eritilir. Bu yöntem sıklıkla selülit tedavisinde tercih edilir ve hem yüzeydeki hem de derindeki selülitleri tedavi ederek ortadan kaldırır.

Yüksek frekanslı ultrason yöntemi; Bu yöntem sayesinde farklı cihazlar tek başına belirli seanslar halinde ya da birlikte uygulanabilir. Yüksek frekanslı ultrason uygulamasında ses dalgaları ile yağların kırılması sağlanırken vakum aşaması ile belirlenen bölgelerdeki yağ hücreleri parçalanır. Tüm adımlar sonucunda ise vücut daha sıkı bir görünüme kavuşur. Bir seans süresi ise yaklaşık 1,5 saat sürmektedir. Özellikle karın, bel ve kalça bölgesinden rahatsızlık duyan kişiler için tercih edilir.

Yağ azaltma yöntemi; 4 farklı tekniğin bir arada kullanıldığı bir yöntemdir. Bu 4 yöntem ise ses dalgası, radyofrekans, kızılötesi ışık ve vakumdur. Uygulanacak tüm bu işlemler sonrasında ise yağ yakımı, sıkılaşma ve selülit tedavisi gerçekleştirilir.

Kullanılan yöntem kişinin ihtiyacına göre şekillendirilmeli ve alanında uzman bir hekim tarafından yapılmalıdır. Yanlış uygulamalar kişilerde bazı sağlık sorunlarına neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları