Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Haftanın getirdikleri

Güneş ve Venüs'ün Uranüs'le görünümü ve Satürn Neptün etkileşimi haftanın öne çıkan başlıkları.

Haberin Devamı

Güneş ve Venüs'ün Uranüs'le görünümü ve Satürn Neptün etkileşimi haftanın öne çıkan başlıkları. Bir taraftan yeni şeyler deneme arzumuz yüksek. Bir diğer taraftan meraklı ve yaratıcıyız. Sürprizlere ve yeniliklere açık bir haftadayız. Genel anlamda ya da aşk hayatımızda sürprizler ve ani oluşumlar meydana gelebilir. Farklı kültürlerden veya alışılmadık tarzda kişilerle tanışabileceğimiz veya meşgul olabileceğimiz bir haftaya giriyoruz. Rutinin dışına çıktığımız bir hafta yeni şeyler denemek isteği veya başa gelen yeni şeyler gündemde. 

Haftanın getirdikleri

YANLIŞ ANLAŞILMALARA BAĞLI YANLIŞ ADIMLAR ATILABİLİR

Haftanın önemli diğer görünümü yaklaşık bir aydır etkili ve bir ay daha etkili olacak. Kafa karışıklıkları, yanılgılar, yanıltıcı olaylar veya aldatıcı kişiler ön planda. Yanlış anlaşılmalara bağlı yanlış adımlar atılabilir. Belirsizliklerin yarattığı endişeler veya genel anlamda endişeli durumların ön planda olduğu zamanlardayız.

Haberin Devamı

Hayal kırıklıkları, karşılanmayan beklentiler, koyduğunuz hedeflere ulaşamama korkusu ya da yanılgılara bağlı hareketlerin oluşturduğu tehlikeli durumlar ön planda. Bu süreçte komplo teorilerinden, paronoyak düşüncelerden ve gerçek olamayacak kadar güzel görünen her şeyden uzak durmak daha doğru olacaktır.

Bahsettiğim etkiler dediğim gibi bir aydır devrede ve bir ay daha etkin olacak. Ancak, bu etkiyi yaratan gezegen görünümü bu hafta netleştiği için bu hafta yazdım.

13-18 HAZİRAN HAFTASI BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!