Esra Çabuk Cömert
Esra Çabuk Cömert
Esra Çabuk Cömert

Genital beyazlatma estetiği nasıl yapılır?

Kadınların en çok şikayetçi oldukları konuların başında genital bölge kararması geliyor. Son günlerde popüler hale gelen genital beyazlatma estetiği hakkında bilinmesi gerekenleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Çabuk Cömert’e sorduk.

Haberin Devamı

GENİTAL ESTETİK NEDİR?

Genital beyazlatma estetiği nasıl yapılır

Kadınların en yaygın şikayetleri arasında bulunan genital bölge kararması farklı yöntemler ile tedavi edilebilen bir durumdur. Piyasada pek çok vajina beyazlatma ürünleri satılsa da genital bölgenin beyazlatılmasındaki en etkili yöntem hiç şüphesiz ki genital estetik yöntemidir. Genital estetik ile beyazlatma işleminde oldukça başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir.

GENİTAL BEYAZLATMA ESTETİĞİ NASIL YAPILIR?

Genital beyazlatma estetiği nasıl yapılır

Bu yöntemde genital bölgede kararmaya neden olan dışa doğru sarkmış olan iç dudaklar yapılan estetik operasyonlar ile toparlanmakta ve bu sayede kararmış olan görüntü tamamen ortadan kaldırılmaktadır. Burada amaç kadının kendisini çok daha iyi hissedeceği bir görünüme kavuşmasını sağlamak ve öz güvenini mümkün olduğunca yükseltebilmektir. Genital estetik, tıptaki yeni gelişmeler sayesinde hastalar için acısız ve zahmetsiz bir hale gelmiştir. Genital bölge beyazlatma işlemlerinde özel yöntemler kullanılmakta olup burada amaç en yüksek konfor sunularak hastanın hayal ettiği görünüme kavuşmasını sağlamaktır.

LAZER TEKNİĞİ İLE GENİTAL BEYAZLATMA ESTETİĞİ

Genital beyazlatma estetiği nasıl yapılır

Genital bölge renk açma operasyonları ise renk sorunları yaşayan kadınlara hitap etmekte olup lazer ile genital bölge beyazlatma yöntemi sayesinde daha kısa sürede ve daha etkin sonuç alınabilmektedir. Bu nedenle vajina dudaklarında kararma sorunu olan kişilerin tedavisinde lazer tekniği kullanılır.

Ayrıca vajina dudaklarında sarkma sorunu olan hastalar için de lazer tekniklerinden faydalanılmaktadır. Lazer teknolojisi ile genital estetiğin en önemli avantajları lazerin dokulara çok daha az zarar vermesidir. Bu sayede bütün genital operasyonu sonrası iyileşme süresi oldukça kısalmaktadır.

Genital estetikte hayal edilen sonuçlara ulaşmak için hastaların bu konuda sadece kadın doğum uzmanlarından destek almaları gerekir. Aksi takdirde hijyen sorunları başta olmak üzere birçok konuda ciddi sorunlar yaşanabilir.”