Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

Ne sihirdir ne keramet aslında Juno’dadır marifet.

Haberin Devamı


Geldi mi yine o meşhur gün? Hiç sormaz sana, yalnızmışsın, âşıkmışsın, ayrılmışmışsın diye…

Sevgililer Günü denilince herkes bir durur ve kalbi yumuşar, gözleri farklı yerlere dalar, beklentileri ve hayalleri karşılaştığı güçlüklerle şekillenir. Arzu edilen, hep mutlu ve sadakatli bir aşk masalıdır. Ve masalın sonunun mutlu mu biteceğinden ziyade "hep yanımda olacak mı?" sorusunun cevabını ararız.

O zaman sizi namı değer Juno ile tanıştıralım. Önce Yunan Mitolojisi'ndeki hikâyesine bakalım:

Jüpiter’in resmi nikâhlı tek eşi olmayı başarabilen kişi. Çapkın Jüpiter’le evliliğini yürütebilmek için birçok mücadele vermiştir. Uzun süreli ilişkilerimizi ve ilişki kurabilme biçimimizi anlamak açısından çok önemlidir. Doğum haritalarında bulunduğu konular bize çok şey anlatır.

Kaderimizde eğer varsa ileride yaşamımızı sürdüreceğimiz eşimizin karakteristik özelliklerini de açıklayabilir. Aslında aradığımız ruh ikizimizdir. Ruh ikizimizin bazı yönlerini bizimle yüzleştirir. Kadersel eşiniz, kadersel eşinizin nitelikleri, tanışacağınız potansiyel zamanları, evlilikte nasıl mutlu olduğumuzu ve nasıl bir tavır sergilediğimizin mesajlarını verir. Bütün sadakatsizliklerin temelinde, aslında bağlanamamak yatar ve bu yüzden juno, kadersel eş özelliklerini gösterir, ruh eşimizi bulabilmemiz için bize bazı ipuçları sunar. Aşkın ciddiyet ve bağlayıcılık gerektiren yönünü buradan inceleyebiliriz.

JUNO DERKİ : "TANIŞMAK TESADÜFTÜR, ARKADAŞLIK SEÇİM AMA AŞK TAMAMEN KADERDİR."

Önemli olan seneleri birlikte devirmekse Juno sahnede.

Kendi haritanızda Junonuz nerede bakalım.


JUNO KOÇ:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizdeki genel yaklaşımlar ve kadersel eşiniz olacak kişinin özelliklerini Koç’tan alabileceğini açıkça göstermekte. Hızlı, aktif, sabırsız, kendiliğinden ve yenilikçi. Aşk ve ilişkiler için rekabet duygusundan beslenen bir kişiliği olabilir. Ya da ilişkileri restleşme ve rekabet tadında başlayabilir. Bu tarz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Doğum haritanızda Juno Koç özellikle Mart ve Nisan zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. İlişkilerinizi yürütürken benmerkezci tavırlardan dolayı zorlanabilirsiniz. Sen demeyi öğrenmekte sevdaya dâhil 

Karşılaşma yerleri: Genelde spor merkezlerinde, trafikte, etkinliklerde, rekabet ortamlarında vb…


JUNO BOĞA:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizdeki genel yaklaşımları ve eşiniz olacak kişi özelliklerini Boğa’dan alabileceğini göstermekte. Düşünceli, pragmatik, güven ihtiyacı üst seviyede olan ve sabit fikirli kişiler ilginizi çeker. Eşinizde aradığınız en önemli konu maddesel güven ihtiyacınızı karşılaması olabilir. Lüks yaşamın kurallarını size sunabilmeli ve konforunuzu sağlayabilmeli. Güzellik takıntısı aradığınız eşte ya da sizde olabilir. İlişkilerde genel olarak sabit fikirlilik ve inatçılık yüzünden bazı problemlerin çıkabileceğini söyleyebiliriz. Doğum haritanızda Juno Boğa özellikle Nisan ve Mayıs zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Karşılaşma alanları: Lüks restoranlar, kafeler, alışveriş merkezleri, başka bir arkadaşın tavsiyesi ile tanıştırılma, güzellik merkezleri vb…


JUNO İKİZLER:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizdeki genel yaklaşımlar ve kadersel eşiniz olacak kişinin özelliklerini İkizler ’den alabileceğini açıkça göstermekte. Değişken, aktif, zeki ve konuşkan karakteri olan kişilerin hayatınızda önemli yer edinebileceğini söyleyebiliriz. Eşinizde aradığınız en önemli özellik; her şarta ve her koşula uyum sağlayabilmesi ve zeki olması olabilir. Entelektüel ve çevresel faktörler arasında bilgisini konuşturması önemlidir. Doğum haritanızda Juno İkizler özellikle Mayıs ve Haziran zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. İlişkilerde asıl sorun iki zıtlık arasında kalma ve düşünsel olarak kendini kararsız bir durumda bırakmanın ilişkilere vermiş olduğu zarar ana probleminiz olabilir.

Karşılaşma alanlarınız: Eğitim, seminer, üniversite, lise, okul arkadaşlıkları, seyahatler vb.…


JUNO YENGEÇ:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizdeki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin özelliklerini Yengeç’ten alabileceğini açıkça göstermekte. Koruyucu, sizi ailenizden biri gibi sarıp sarmalayan, merhametli, sıcak bir kişiliğin hayatınızda önemli bir yer edinebileceğini söyleyebiliriz. Eşinizde aradığınız en önemli özellik sevgi ve sadakat duygusunun yanında merhametli anlayışlı ve duygusal olması olabilir. Bu pozisyonda asla anlayışsız ve bencil bir eş adayına tahammülünüz olmayabilir. Doğum haritanızda Juno Yengeç özellikle Haziran ve Temmuz zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Karşılaşma alanlarınız: Aile ortamları ve yakın çevre ile ilgili yerler, daha geleneksel veya annenin tanıştırdığı biri, ofis arkadaşlıkları…


JUNO ASLAN:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizdeki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin özelliklerini Aslan’dan alabileceğini açıkça göstermekte. Koruyucu, şefkatli, sahiplenen, lüksü seven ve size jestler yapan, bonkör ve eli açık aynı zamanda da girdiği her yerde karizması ile güneş gibi parlayan kişiler. Eşinizde aradığınız en önemli özellik gösterişli olması ve ele güne karşı onunla adınızdan sıkça bahsettirebilmeniz. Flörtöz aktivasyonlar evlilik açısından vazgeçilmez bir unsurdur. Size romantizmi şaşalı ve gösterişli bir şekilde yaşatmalıdır. Bu pozisyonda eşiniz olacak kişi asla sönük bir kişilik olmamalıdır. Doğum haritanızda Juno Aslan özellikle Temmuz ve Ağustos zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Karşılaşma alanlarınız: Eğlence mekanları, hobi alanlarının olduğu yerler, cafeler, lüks mekânlar, düğünler…


JUNO BAŞAK:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizdeki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin özelliklerini Başak burcu özelliklerinden alabileceğini açıkça göstermekte. Çalışkan, sebatkar, maddi güvence arayışında, olgun, hizmet etmeyi seven, zeki, mükemmeliyetçi ve eleştirel bir dili olan partner adayına işaret ediyor olabilir. Eşte aranılan en önemli özellik; maddi anlamda bazı güven ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde olması sizin için çok önemli hale gelebilir. Bunun yanında sizi her koşulda anlayışla karşılaması, hastayken bakımınızı üstlenmesi ve mutfakta iş bölümlerinin yapılması gibi durumlar evlilik için ön şartlarınız olabilir. İyi günde kötü günde tamamen sizin kavramınızdır. Doğum haritanızda Juno Başak özellikle Ağustos ve Eylül zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Karşılaşma alanlarınız: Sağlık merkezleri, güzellik merkezleri, hizmet odaklı mekanlar, sosyal sorumluluk projeleri, hobi alanlarını gerçekleştirdikleri yer, cafeler, lüks mekânlar…


JUNO TERAZİ:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizde ki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin özelliklerini Terazi burcu özelliklerinden alabileceğini açıkça göstermekte. Çekici, güzel, sanatsal yetenekleri olan ve ince ruhlu bir partner olacaktır. Eşte aranılan en önemli özellikli; ince ruhlu ve kibar olmasının yanında uzlaşmacı ve ilişkiyi ne olursa olsun toparlayabilecek bir partner olmasıdır. Bunun yanında maddesel konforunuzu karşılayabilecek sevgi dolu romantik bir eş adayı önemli hale gelebilecektir. Doğum haritanızda Juno Terazi özellikle Eylül ve Ekim zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Karşılaşma alanlarınız: Eğlence mekânları, spor aktiviteleri, sanatsal mekanlar, sergiler vb…


JUNO AKREP:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizdeki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin Akrep burcu özelliğinden alabileceğini açıkça göstermekte. Tutkulu, kıskanç, derin aşka gönül vermiş eş adayı arayışında olabilirsin. İlişkilerde kıskançlık temalı saplantılı durumlar çok görülebilir. Evlilik hayatında derin bir dönüşüm izi bırakabilir ya da siz evliliği bu şekilde algılıyor olabilirsiniz. Aşk ve tutku, paylaşım senin için olmazsa olmaz bir etmen. Partnerindeki gizemli ve çözemediğin bazı karmaşalar seni aşık olabilecek noktalara getirebilir. Erken yaşta bir evlilik yapabilirler. Eşte aranılan en önemli özellik cazibe ve cinsel çekiciliktir. Doğum haritanızda Juno Akrep özellikle Ekim ve Kasım zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde (kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Karşılaşma alanlarınız: Banka ve finans ile ilgili yerler, İş ortamları, yöneticisi, spor merkezleri, devlet ile ilgili işler, sosyal medya alanları.


JUNO YAY:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizdeki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin Yay burcu özelliklilerinden alabileceğini açıkça göstermekte. Özgürlükçü, çok konuşan, entelektüel, yabancı kültürlere meraklı, seyahat etmeyi seven ve ufku geniş bir partner adayının bilgilerini veriyor bize. İlişkilerde özgürlük temalı bazı problemler oluşabilir. Evlilik aştan ziyade en yakın arkadaşlık dengesini iyi oluşturabilmeye bakar. En yakınlarından iletişimlerini rahat kurdukları kişilerle bir ilişki başlangıcı kurarlar. Bu pozisyonda ki Juno aynı zamanda fanatik eğilimler verirken, eşin farklı dinden veya ırktan hayatınıza girebileceğini de gösteriyor olabilir. Doğum haritanızda Juno Yay özellikle Kasım ve Aralık zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Karşılaşma alanlarınız: Eğlence mekânları, hobi alanlarını gerçekleştirdikleri yer, sosyal medya alanları, arkadaşlık siteleri, cafe ve restoranlar, arkadaşlarının arkadaşları vb…


JUNO OĞLAK:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizde ki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin Oğlak burcu özelliğinden alabileceğini açıkça göstermekte. Ciddi sorumluluk sahibi ve hırslı bir eş adayını anlatan yaklaşımla karşı karşıyayız. İlişkilerde daha çok duyguların arasında soğukluk ve mesafeden dolayı bazı problemler oluşabilir. Eş adayınızın size yansıyan yönü bu olurken sevgisizlikten şikayet edebilirsiniz. Daha çok mantık evliliklerini anlatan bir özelliktir. Ağır aşk yaralarından sonra güvenli limanlara sığınmayı da gösterir. Gelecekte kendini üzmeyeceğinden emin olduğu kişilerle ciddi bir birliktelik içerisine girerler. Geleneksel bir evlilikle yapma eğilimindelerdir. Doğum haritanızda Juno Oğlak özellikle Aralık ve Ocak zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.
Karşılaşma alanlarınız: İş ortamları, üniversite, okul ortamları, geleneksel tanışmalar vb…


JUNO KOVA:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizde ki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin Kova burcu özelliğinden alabileceğini açıkça göstermekte. Özgürlükçü ve bir nevi şahsına münhasır kişilerin eşiniz olabileceğinin mesajını verebilir. Orijinal adamlar ve orijinal kadınlara aşık olduğunuz aşikâr. Aşk denildiğinde ancak mantığınızı kaybetme noktasına gelirseniz evlenmeyi düşünürsünüz. Aksi halde özgürlüğünüzü kısıtlayacak hiç bir kuruma tahammülünüz olmaz. Modern ve geleneksel kalıpları yıkan bir evlilik anlayışına sahip olursunuz. İlişkilerde sınırlar ve mesafelerin önemli olduğu bu konumu iyi yönetmeniz, ancak mesafelere saygı duymanızla sağlıklı olur. Doğum haritanızda Juno Kova özellikle Ocak ve Şubat zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz her zaman yüksektir.
Karşılaşma alanlarınız: Eğlence Mekânları, hobi alanlarını gerçekleştirdikleri yer, seyahatler, dostluk, arkadaşlık alanlarınız.


JUNO BALIK:

Aradığımız ruh ikizimiz: Juno

İlişkilerinizde ki genel yaklaşımları ve kadersel eşiniz olacak kişinin Balık burcu özelliğinden alabileceğini açıkça göstermekte. Hayallerindeki adama ve kadına aşıktır. Her sevdasında sürekli bu kişiyi arar. İlişkilerde en çok aradığı duygu merhamet ve şefkattir. Aranılan eş, özellikle fedakâr yapısı ile tüm dikkatinizi çeker. Ayrıca zeki ve sanatsal yönüne aşık olabileceğiniz kişi olmalıdır. Eşinizden bencillik görmenizle aniden soğuyabilir ve ilişkiye mesafeler koymak isteyebilirsiniz. Bu yüzden kişi fedakar yapınıza hitap etmelidir. Doğum haritanızda Juno Balık özellikle Şubat ve Mart zamanlarına dikkat çeker. Bu tarihe yakın süreçlerde(kişisel doğum haritasına göre değişir) kadersel eşiniz olacak kişi ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek olması söz konusudur.

Karşılaşma alanlarınız: Eğlence mekânları, hobi alanlarını gerçekleştirdikleri yer, seyahatler, dostluk arkadaşlık alanlarınız, sanatsal aktiviteler vb…