Erkekleri baştan çıkarmanın yolları

Erkekler de kadınlar gibi baştan çıkarılmak isterler. İşte hanımlara tüyolar...

Haberin Devamı

Bir kadın, erkek tarafından baştan çıkarılmayı, gizli zevkler yaşamayı, erkeğinin isteğini belli etmesini, sevgi ve şefkat göstermesini, sarıp sarmalamasını, davranışının güven ve umut vermesini ister ama bu isteklerin erkekte de olabileceğini düşünmez. Erkeğini daima istekli ve hazır olarak görmek ister. Oysa erkekler de etten kemikten yapılmıştır ve tıpkı kadınlar gibi baştan çıkarılmak isterler. Nasıl mı? Uzman Psikolojik Danışman Cem Keçe anlatıyor.

Çağlar boyu kadın, erkeği; erkek de kadını nasıl baştan çıkarabileceğini düşünmüştür. Aslında birçok şey erkekleri baştan çıkartmak için yeterli olabilir. Mesela seksi bir buluz, mini bir etek, vücudu ortaya çıkartan dar bir kıyafet, kışkırtıcı ve etkileyici konuşmak gibi birçok şey erkekleri baştan çıkartmayı sağlayabilir. Ancak bazen bunlar da yeterli olmayabilir, bu durumda yapılması gereken en önemli şey erkeklerin bilinçdışlarına hitap edebilmektir. Bunun için öncelikle kadınlar erkeklere karşı biraz kötü olmalı, erkeğe kaybetme korkusunu tattırmalı, biraz çılgın olmalı, kuralları çiğnemeli ve fantezilerini paylaşmalıdır.


Haberin Devamı

İlk adımı erkekten beklemeyin

İnsanlarda her zaman ilk adımı erkeğin atması gerektiği inancı vardır. Ama bu bir hurafedir. İlk adımı atmak demek; kişinin sevgisini, isteğini ve arzusunu karşısındaki bireye belli etmesi demektir. İlk adımı atıp sevgi, ilgi ve arzuyu belli etmek kadını nasıl heyecanlandırırsa erkeği de heyecanlandırır ve kadına doğru iter. İlk adımı atmanın yolu seksi bakmaktır. Çünkü bakışlar birçok şeyi ifade edebilir.


Sevgi, saygı ve güven cinsel yaşamı güçlendirir

Bir erkeği baştan çıkarmanın yolu ona güvenmek, sevmek ve saygı duymaktır. Erkekler kendinden korkan değil, kendilerine güvenen, seven ve saygı duyan kadınlardan hoşlanırlar. Çünkü ilişkilerde herkesin aradığı aslında bunlardır. Bir kadın bunlara sahip olduğunda karşısındaki erkeğe “Bu aradığın 3 güzellik bende mevcut” mesajını kolaylıkla verebilir ve erkeği kendine çekebilmesi kolaylaşır.


Haberin Devamı

Bakımlı kadın, daima daha çekicidir

Erkekler kendisine bakmasını bilen ve dış görünüşüne önem veren kadınlardan çok etkilenirler. Güzel bir makyaj, ellerin bakımlı olması ve saçların göze hoş gelen bir görünüşe sahip olması erkeği etkilemek için yeterli olacaktır. Bir erkek, güzel ve bakımlı bir kadından gözlerini almakta zorlanır, ona bakarken onu arzular. Yeni duş almış, güzel kokan, kendine yakışanı giyinen, yüksek topuklu ve parmakları açıkta bırakacak ayakkabıları ve seksi kıyafetleri tercih eden, temiz, özenli ve bakımlı olan her kadın dikkat çekicidir. Ancak sanıldığının aksine erkeği baştan çıkarmak için seksi kıyafetler giyinmenin yetmeyeceği de yapılan araştırmalarla ortaya konulmuştur. Bazen üzerinizdeki bir kot ve bir tişört de baştan çıkarma materyali olabilir.


Haberin Devamı

Erkeği tanımak önemli!

Burada baştan çıkarmanın bir başka yolu baştan çıkarılacak kişinin kişilik özelliklerinin bilinmesidir. Bir erkeği tanımak demek onu nelerin heyecanlandırdığını ve fantezilerini bilmek demektir. Bir kadın kişilik özelliklerini bildiği bir erkeğin nelerden hoşlandığını, neleri sevmediğini bildiğinde baştan çıkarma taktiklerini oluşturmada işi kolaylaşacaktır. Eğer bir kadın bir erkeği etkilemek istiyorsa, kurduğu fantezileri ona anlatmalı ve yapmak istediklerini özgürce söylemelidir, bu durum ikisinin de mutlu olmasını sağlayacaktır.


İletişim şart!

Herkes anlaşılmak ve anlaşmak ister. Bir erkeği baştan çıkarmanın bir yolu da kadının onu anladığını, ona değer verdiğini göstermesidir. Doğru iletişim yollarını kullanmak, ön yargılardan, eleştiriden uzak, “Seni anlıyorum ve olduğun gibi kabul ediyorum” mesajını hissettirmek çekim gücünü artırabilir. Erkekler de kadınlar kadar duygusaldır ve anlaşıldığını hisseden bir erkek, bunları yaşatan bir kadına daha olumlu bakabilir. Ayrıca bir kadının bir erkekle aynı konulardan bahsetmesi erkeği baştan çıkaran önemli detaylardan biridir. Kadının konuşulan konularda hafif muzırlıklarla seksi çağrışımlar yapması, erotik konularda konuşması, tatlı tatlı gülümsemesi, erkeği konuştuğu konuya odaklayıp dış dünyaya kendisini kapatmasını sağlaması, erkeğin ilgisini çekmeye yetebilir.


Haberin Devamı

Değer vermek gerekir

Erkeğe “Sen çok özel ve değerli birisin” hissi yaşatan bir kadın baş tacı edilebilir. Her insanın değerli olduğunu hissetme ihtiyacı vardır. Genellikle kadınlar bu hissin kendilerine ait olduğunu düşünürler ve erkeğin sadece kendilerini değerli hissettirecek eylemler yapmasını isterler. Kadın erkeğe değerlilik hissini yaşatabilirse, erkek sevgi ve ilgisini kadına sonsuz verebilir. Çekici olduğunu, arzulandığını hisseden erkek, ona bu hisleri yaşatan kadına doğru akabilir.


İltifat etmek, erkeklerin kendine güvenmelerini sağlar

Kadın daima erkekten iltifat bekler. Oysa erkek de görünüşünün, omuzlarının genişliğinin, karnının düzgünlüğünün, teninin kokusunun beğenildiğini duyma ihtiyacındadır. Kadın, erkeğinin bedenini ne kadar beğenirse, onu sevdiğini ne kadar gösterebilirse, onu gördüğünde heyecanlandığını ne kadar hissettirebilirse, karşısındaki erkeği de o kadar baştan çıkarmış olur.


Haberin Devamı

Uygun ortam hoş bir hava katar

Güvenli, sakin ve uygun bir müziğin olduğu ortamda kadın tüm dikkati kendi üstünde daha kolay tutabileceği gibi istediği mesajları daha rahat vererek erkeği de kendine çekebilir, onu baştan çıkartabilir.

Yazarın Tüm Yazıları