Öğretmenlere Okul Öncesi Seminer!

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlere Okul Öncesi Seminer
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2011 11:30

Anabilim’de faydalı seminerler.

Haberin Devamı

24 yıllık tecrübesiyle bilinen özel eğitim kurumu Anabilim Eğitim Kurumları şimdi öğretmenlere okul öncesi semineri veriyor!Ücretsiz seminer sonrası tüm eğitimcilere sertifika verilecek.

Anabilim Eğitim Kurumları İcra Kurulu Üyesi Yasemin Kılıç, düzenlenen seminerin; okul öncesi eğitim konusunda kendisini geliştirmek isteyen tüm profesyonellere sektörle ilgili son yenilikleri aktarmak, bilgilerini tazelemek ve ilköğretime hazırlık sürecinde ses ve yazma eğitimi uygulamalarını paylaşmak amacıyla düzenlendiğini söyledi. Kılıç ayrıca, Anabilim Eğitim Kurumları’nın eğitim sektörüne ivme kazandıracak benzer içerikteki seminerlere devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Katılımcılara Seminer Sertifikası

Anabilim Eğitim Kurumları tarafından İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleştirilecek Okul Öncesi Eğitim Semineri, 16 Nisan 2011 Cumartesi günü yapılacak. Öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik düzenlenen seminer, 11.00 – 17.30 saatleri arasında Anabilim Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Seminere katılan okul öncesi eğitim sektörü profesyonelleri, öğretmenler, yöneticiler, anaokulu sahipler, rehber öğretmenler katılım sertifikası almaya hak kazanacak.

Haberin Devamı

Seminerde Önemli Akademisyenler

Anabilim Eğitim Kurumları’nda düzenlenecek seminere Anadolu Üniversitesi Üstün Zekalıların Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Uğur Sak, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Özgül Polat, Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Madi ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın’ın konuşmacı olarak katılacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve eğitim dünyasının birbirinden değerli isimlerinin konuşmacı olarak hazır bulanacağı seminer programında, üstün zekanın gelişim rotaları, okul öncesi dönemde ses ve yazma öğretimi, okul öncesi dönemde beyin ve öğrenme ilişkisi ve kapasite geliştirme teknikleri gibi konular yer alacak.

Ücretsiz seminer için katılım formu doldurmak ve programla ilgili bilgi için www.anabilim.k12.tr adresini ziyaret etmek gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!