Türkiye’nin en çok tüketilen hazır sandviçi Mr. NO ile her modun bir sandviçi var!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin en çok tüketilen hazır sandviçi Mr. NO ile her modun bir sandviçi var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2023 08:46

Dünyanın en sevilen yiyeceklerinden biri olan sandviç, 2005 yılından bu yana Türkiye’de Dardanel kalitesi, güvencesi ve lezzetiyle tüketiciye ulaşıyor. Türkiye’nin ilk paketli hazır sandviçi Mr. NO’nun yumuşacık ve benzersiz ekmeği özenle seçilmiş, en kaliteli malzemelerle buluşuyor. Farklı damak tatlarına hitap eden sandviçler Dardanel’in tarif uzmanlığıyla geliştirilen özel soslarla lezzetlendiriliyor.

Enerji veren bir kahvaltı rutini, doyurucu bir öğle menüsü veya lezzetli ve pratik bir akşam yemeği olsun; sandviç dünyanın en popüler yiyeceklerinden. Ofiste, okulda, yolda veya tatilde, Türkiye’deki sandviç tutkunlarının vazgeçilmezi ise Dardanel tarafından üretilen Mr. NO!

Türkiye’nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel, 2005’ten bu yana Mr. NO ile sandviç keyfine lezzet, kalite ve sağlık katıyor.

Yumuşacık ve taptaze Mr. NO ekmeği; özenle seçilmiş, en kaliteli malzemelerle buluşuyor, Dardanel’in tarif uzmanlığıyla geliştirilen özel soslarla lezzetlendiriliyor. İçi dopdolu ve iştah açıcı sandviçler lezzetini kaybetmeden, en hızlı ve taptaze şekilde tüketicilere ulaştırılıyor.

Herkes için bir Mr. NO var

Farklı damak tatlarına hitap eden pek çok çeşidi bulunan Mr. NO, “Modun neyse sandviçin o” sloganını benimsiyor.

Tercihi klasikten yana olanlar için Kaşar Salamlı, Ton Balıklı, İtalyan Salatalı, Tavuk Salatalı ve Kaşarlı çeşitleri bulunuyor. Gurme serisinde Mozzarella Jambon, Tavuk Teriyaki, Hindi Füme Ton Gurme, Dana Bacon Füme Etli ve Somon Füme gibi lezzetler mevcut. Büyük boy sandviç sevenler ise üç adet üçgen sandviçten oluşan Cheddar Jambonlu Mega sandviç ile lezzete doyuyor.

Dardanel’in geniş dağıtım ağı sayesinde Mr. NO Türkiye’nin dört bir yanında bulunabiliyor. 7’den 70’e herkese, günün her anında lezzetli bir öğün seçeneği sunuyor.

Mr.NO’yu Migros, Macrocenter, Carrefour, Opet, Aytemiz, Total, Getir, Yemeksepeti gibi kanallardan satın alabilirsiniz.

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!