OMO'nun "Paylaşmak Güzeldir" projesi fark yaratıyor

Güncelleme Tarihi:

OMOnun Paylaşmak Güzeldir projesi fark yaratıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2023 11:37

Depremden etkilenen bölgelerde kurduğu çocuk parkları ile oyunun iyileştirici gücünü çoğaltan OMO şimdi de çocukların sosyal ve duygusal gelişimine destek vermek, korumak ve geliştirmek için “Paylaşmak Güzeldir” projesine başlıyor. OMO ve Paylaş Büyüsün iş birliğiyle hayata geçirilen proje deprem bölgesinde yaşayan veya Türkiye’nin farklı bölgelerinde deprem gündeminden etkilenen çocukların ihtiyaçlarına odaklanıyor.

Çocukların kaygı, korku gibi duygu durumlarını daha iyi anlamaları, gözlemler yapabilmeleri, doğru yaklaşımlar geliştirebilmeleri için eğitmen ve ebeveynlere uzmanlarca geliştirilen bir kaynak sunuluyor.

Hedef depremden etkilenen çocukların ihtiyaçlarını odaklanabilmek 

"Paylaşmak Güzeldir" projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Çocuk ve Ergen Psikiyatrı Dr. Yankı Yazgan, “Çocukların ruhsal yaşantılarında farklı sonuçlar yaratan 6 şubat depremlerinin ardından, başta anne ve babalar ve öğretmenler olmak üzere yetişkinlerin çocukların duygu dünyalarıyla ilgili farkındalıklarını artırmayı amaçlıyoruz” açıklamasını yaptı.

OMOnun Paylaşmak Güzeldir projesi fark yaratıyor

Unilever Çamaşır Bakım Pazarlama Direktörü Alper Çapar ise projeyle ilgili olarak, “Oyun parklarımızı bölgeye yönlendirirken çocukların duygusal ihtiyaçlarına daha geniş bir noktadan destek olmak istedik” ifadelerini kullandı. 

PaylaşBüyüsün, hem “paylasbuyusun.com” adresinde hem de bu adla erişilebilen sosyal medya hesaplarında, yedi yıldır süreklilik içinde ve aktif biçimde içerik geliştirip paylaşıyor… Projeye ilgi duyanlar Paylaş Büyüsün internet sitesindeki “Paylaşmak Güzeldir” bölümünden her türlü bilgiye ulaşabilmektedir. 

 

Daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!