Cheemento tasarımlarıyla daha özgür

Güncelleme Tarihi:

Cheemento tasarımlarıyla daha özgür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2022 11:52

Yaz mevsimi, tişört ve şortları çıkarmak için harika bir zamandır. Tişört söz konusu olduğunda, seçebileceğiniz birçok farklı tasarım var. Bazı insanlar sade bir tişörte işi basit tutmayı severken, diğerleri daha iddialı bir parçaya sahip olmayı seviyor.

Bu yaz öne çıkan Cheemento tasarım tişörtler, kalabalığın arasından sıyrılmanızı sağlayan, havalı, estetik ve modern tasarımlardır.

Cheemento firma sahibi Müjdat Doğan ile ürünler ve moda hakkında biraz sohbet ettik.

Neden tasarım tişört üretmeyi tercih ettiniz?

Cheemento tasarımlarıyla daha özgür

Bizim Cheemento olarak belirli bir stratejimiz bulunuyor. Her zaman yeniliğe, duyarlılığa karşı etkin bir rol oynarken aynı zamanda eğlenceli ve proaktif olarak kendini göstermek isteyenlere bir yol açtık.

Popüler kültürümüzde artık ister kadın ister erkek olsun hatta çocuklar bile rahatlık ve özgürlükten yana. Bu yüzden kültürümüze uygun olarak her zaman tercih edilebilir, en özel günlerde bile modern tasarımlarla kişilerin kendinden söz ettirmesini ve bir fark yaratmasını sağlamak istedik.

Moda dünyasındaki yerinizi nerede görüyorsunuz?

Tasarım tişörtleri birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Bazı insanlar; kumaş kalitesinin ortalama tişörtlerden daha iyi olduğunu düşündükleri için tasarımcı tişörtleri tercih ediyor.

Diğerleri tasarımcı tişörtlerinin uyumunu ve stilini daha çok beğenebilir. Bazı insanlar tasarımcı tişörtlerinin görünümünü diğer gömlek türlerine tercih edebilir. Biz de bu yoldan başlayarak, Türkiye’deki en iyi illüstratörler ile çalışarak hem imajımızı kuvvetlendirmek hem de sadece Türkiye’de değil tüm dünyada tasarım dünyasında bizde varız demek istedik.

Peki ya çalışanlarınız?

Biz ekip olarak kadınların gücüne üst seviye güveniyoruz. Erkek çalışanlarımızdan daha çok kadın çalışanlarımızla 40 kişilik bir ekip ile hizmet veriyoruz. Amacımız burada erkekleri egale etmek değil elbette.

Sadece kadınlarımıza ne kadar değer verdiğimizi ve kadın elinin birçok şeyi değiştirebileceğinin farkında olarak, kadın girişimcilere ve kadın çalışanlara biraz daha ağırlık vermeyi tercih ediyoruz.

Tasarım tişörtlerinizi diğerlerinden ayıran özellikler nelerdir?

Tasarım tişörtler söz konusu olduğunda, haliyle tasarım çok önemlidir. En iyi tasarımcılarımızın yaptıkları, rakiplerimizden ayıran benzersiz özelliklere sahiptir. Tasarım tişörtleri de diğer tişört türlerinden daha pahalı olma eğilimindedir. Ancak birçok kişi daha yüksek kalite ve stil için, ekstra maliyetin buna değeceğine inanıyor.

Tasarım tişörtlerimizi farklı kılan birkaç şey var. Birincisi kumaşın kalitesi. Tasarım tişörtler tipik olarak yüksek kaliteli malzemelerden yapılır. Bu da onları daha rahat giymelerini ve daha uzun süre dayanmalarını sağlıyor.

Cheemento olarak %100 Better Cotton pamuğundan, birinci sınıf kaliteye sahip penye kumaş elde edilerek %100 pamuklu ürünler üretiyoruz. Brother GTX yeni nesil garment printer ile baskı yapılırken, kumaş dokusunu yumuşak ve esnek olmasını sağlıyoruz.

Beden ölçüleriniz herkese uygun mu?

Cheemento tasarımlarıyla daha özgür

Beden kalıpları Türk erkek ve kadınlarının en yaygın sorunlarından birini teşkil ediyor. Bunun yanında Avrupa’da da geniş bedene sahip insanlar bulunuyor. Bu yüzden ürünlerimizde her zaman dar ve bol kesim kalıplar yerine standart kalıplar kullanılıyor.

Kadın ve erkek tasarım tişörtlerimizde beden, genişlik ve yükseklik çeşitlidir. S bedenden 2XL bedene kadar kullanıyoruz. Tişört genişlikleri ise S bedende 51 olurken, 2XL bedende 63 cm’e kadar yükseliyor. Yükseklik ise S beden için 72 ve 2XL beden için 80 cm olarak kullanılıyor. Anlayacağınız hemen her bedene uygun tişört ürünümüz var.

Sadece Türkiye için mi çalışıyorsunuz?

Tasarım tişörtler Türkiye’de çok popüler. Hemen her şehirde tasarım tişört giyen insanları görebilirsiniz. Havalı tasarımlı tişörtler dünyanın her yerinde herkes tarafından giyilebilir.

Kendini ifade etmek, bir takım ya da organizasyona destek göstermek ya da sadece biraz farkındalığını arttırmanın bir yolu olarak kullanılabiliyorlar. Cheemento olarak amacımız sadece Türkiye içinde değil, tüm dünyaya açılmak.

Zaten yurtdışına da birçok üretimimiz bulunuyor. Kendimizi özgün, prestijli, güvenilir, samimi, esprili ve modern olarak ifade ediyoruz. Herkeste olanı değil, kimsede olmayanı vererek, ürünlerimizi alanların kendilerini farklı hissetmelerini istiyoruz.

Cheemento olarak popüler kültürümüzün bir parçası olarak sıra dışı insanlar için sıra dışı tasarımlar yaparak, hedef kitlemizi genişletmeyi düşünüyoruz.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!