Amazon.com.tr müşterilerini 23 Nisan’a özel sürprizler bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Amazon.com.tr müşterilerini 23 Nisan’a özel sürprizler bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 14:34

Amazon.com.tr, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümünü birbirinden cazip fırsatlar ve renkli etkinlikler ile kutluyor. Tüm dünyada çocukların kahraman olduğu ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan’a özel bu etkinlikleri ve siteyi ziyaret edecekleri bekleyen sürprizleri Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott ile konuştuk.

Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel sürprizler müjdeliyorsunuz. Neler onlar?

Amazon Türkiye olarak bu yıl bu özel günde yaptığımız faaliyetlerle çocukları gülümsetmeyi amaçladık. Kitap, oyuncak, elektronik, moda gibi kategorilerde indirimler sunmanın yanı sıra sitemizi ve Instagram hesabımızı farklı yaşlardan çocuklara devrediyoruz. 23 Nisan boyunca Kemal (2,5), Doruk (7), Simla (11), Miray (6), İpek (7), Doğa (6) ve Nil (8) Çocuk Bayramı’nı Instagram hesabımızda kendi gözlerinden bizlerle paylaşacaklar. Ek olarak 23 Nisan günü Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamamız üzerinden seçili ürünlerde sipariş veren herkese Can Yayınları’nın Mundi Çocuk Klasikleri serisi içerisinde yer alan bir kitap hediyemiz var. Bunların yanı sıra Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na destek vererek onların “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuna da katkı sağlıyoruz.

Amazon.com.tr müşterilerini 23 Nisan’a özel sürprizler bekliyor

Bugün özelinde kitap hediye etmek çok güzel bir fikir ve çocuklar için çok özel bir hediye… Hangi kitapları hediye olarak vereceksiniz.

Bu yıl 23 Nisan’ı kitap hediyeleriyle kutlamak için Can Yayınları ile bir iş birliği yaptık. 23 Nisan’da seçili ürünlerde sipariş verecek tüm Amazon müşterilerine, Can Yayınları’nın Mundi Çocuk Klasikleri serisi içerisinde yer alan 5 çocuk kitabından birini, kampanyaya özel tasarlanan sevimli ayraçlarla birlikte hediye ediyoruz. Bu beş kitap içinde herkesin aşina olduğu dünya klasiklerinden Alice Harikalar Diyarında, Bir Kayıkta Üç Kafadar, İki Yıl Okul Tatili, Robin Hood ve Siyah İnci var.

Amazon.com.tr müşterilerini 23 Nisan’a özel sürprizler bekliyor

Ve elbette Darüşşafaka bağışı da 23 Nisan armağanlarınızdan biri… Bu bağışla neyi hedeflediniz?

Darüşşafaka, Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri ve babası veya annesinden her ikisini veya herhangi birini kaybetmiş, maddi olanakları yetersiz olan çocuklara kaliteli bir eğitim fırsatı sunmak gibi saygın bir misyonu hayata geçirmek için çok özverili bir biçimde çalışıyorlar. Biz de Amazon Türkiye olarak bu 23 Nisan’da Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na destek vererek onların “eğitimde fırsat eşitliği” misyonlarına katkı sağlamak istedik.

Amazon.com.tr müşterilerini 23 Nisan’a özel sürprizler bekliyor

23 Nisan’da Amazon.com.tr internet sayfası ve Instagram hesabını çocuklara devrediyorsunuz. O gün bizleri bu platformlarda neler bekliyor?

Amazon.com.tr’yi ve Amazon Türkiye Instagram hesabımızı 23 Nisan’da farklı yaşlardan çocuklara devrediyoruz. O gün boyunca Instagram hesabımız 2,5 yaşındaki Kemal, 7 yaşındaki Doruk ve İpek, 6 yaşındaki Miray ve Doğa ve 8 yaşındaki Nil’e emanet olacak, 23 Nisan’ı onların gözlerinden yaşayacağız.  Bu anlamlı günde çocuklarımızın sevincine ortak olacağımız için çok mutluyuz. Yapacakları paylaşımları ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

Amazon.com.tr müşterilerini 23 Nisan’a özel sürprizler bekliyor

23 Nisan’ı gerçek bir şenlik gibi yaşamak için ailelere önerileriniz neler?

23 Nisan, tüm dünyada çocukların kahraman olduğu ilk ve tek çocuk bayramı. Böylesine bir günde sanırım yapabileceğimiz en güzel şey çocuklarımızın sevincine ortak olmak ve onlarla birlikte, onların dünyasında doyasıya eğlenmek.

Amazon.com.tr müşterilerini 23 Nisan’a özel sürprizler bekliyor

İlandır

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!