150 Öğrenciye liderlik eğitimi

Güncelleme Tarihi:

150 Öğrenciye liderlik eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 12:52

SEFERİHİSAR Teos Sakin Rotary Kulübü, Seferihisar’da 2010 yılında kurulan Dokuz Eylül Üniversitesi’ne bağlı Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Lojistik, Marina, Turizm ve Otel İşletmeciliği dallarında alanlarında uzman kişiler tarafından liderlik eğitimi düzenledi.

Haberin Devamı

Rotary Yarının Liderlerini Arıyor (RYLA) programı kapsamında "Liderlere katıl", "harekete geç" ve "fikirlerini paylaş" temalarından "liderlere katıl" temasının işlendiği, bir gün süren liderlik eğitim programına 150 öğrenci katıldı. Açılışta konuşan Prof. Dr. Alp Timur "Seferisar’da 2010 yılında Meslek Yüksekokulu olarak kurulan bu yıl da Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak 4 yıla çıkan okulumuz hala pek bilinmiyor. Alanında uzman kişiler tarafından okulumuz öğrencilerine verilen bu eğitim için Teos Sakin Rotary Kulübü üyelerine ve eğitime katılan tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

21. Yüzyıl liderlik anlayışının çok farklı olduğu söyleyen Teos Sakin Rotary Kulübü Başkanı Dilek Almaç ise "RYLA geleceğin liderlerini keşfetmek için yapılır. Liderleri keşfetmek için "Çağımızın Liderleri" konuşmasıyla günümüz lideriğini bize anlatan Burçin Önder’e, Marina İşletmeciği alanında eğitim veren Teos Marina İşletme Müdürü Fatih M. Dağıstanlıoğlu’na, Lojistik alanında Medlog Lojistik Yöneticisi Mehmet Yılmazer’e, Turizm alanında Tahir Akarsular’a, bize bu imkanı sunan okul yöneticilerine ve geleceğin liderleri olacak olan tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" deyi konuştu.

Günaydın Lojistik desteğiyle verilen eğitim sertifika töreniyle sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!