Panathinaikos, sana saygı duymadı Ataman

Koç Itoudis son zamanlarda rakibinin kuvvetini bilmek, tanımak, onu takdir etmek anlamında sürekli ‘saygı duymaktan’ bahsediyor.

Haberin Devamı

Saygı duyduğu her rakibine de yeniliyor maşallah. Ataman, geçen çift maç haftasındaki çift yenilgi canına tak etmiş olmalı ki, o hatayı yapmadı; Önemli adamı Arturas Gudaitis’den yoksun Panathinaikos’a saygı maygı duymadı ve ilk yarıda işlerini bitirerek İstanbul’u dar etti Yeşillere.. Bildiği her türlü değişken savunmaları yaparak sayı makinaları Dwayne Bacon’ı ikili sıkıştırmalarla devre dışında bırakmayı başaran Efes değişken alan savunması yapan rakibe karşı Vasilije Micic’in yüksek isabetiyle öz güvenli girdi oyuna. Panathinaikos uzunları savunmamız içerisinde ellerini kollarını sallayarak dolaşıp ilk çeyrek dengede tuttu skoru. Micic erken üçleyince isabet ısısı kontrolü Will Clyburn ve Rodrigue Beaubois’ya geçti.

HÜCUM NANKÖRDÜR DEDİ, SAVUNMAYA ASILDI

Haberin Devamı

Onların yüzde 50’yi bulan mükemmel üçlük performanslarıyla Efes zincirlerinden boşandı. Önemli ribauntları, harika oynayan Bryant Dunston’ın katkılarıyla, yay gerisinden şut sıkan rakibe ikinci top şansı vermeden16 sayı farkla gittik odaya. İkinci yarıda konsantrasyondan taviz vermeden, kaybedecek bir şeyleri kalmadığından rahatlayan Bacon’un sayılarıyla geri gelme gazlarını sıcak ellerimize Amath M’Baye’nin de katılması ve akıllı yer tutan savunmamızla göğüsleyerek geceyi 19 farklık şölene çevirdik.

Yazarın Tüm Yazıları