Alanya’nın 3 hali

Gole kadar oyunu kontrolünde tutan Alanyaspor. Golden sonra panik yaşayan ve çözülen Alanyaspor- Ve küllerinden doğup, skora isyan edercesine oynayan Alanyaspor.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor’un kadro yapısından böyle bir takım karakteri ortaya çıktı. Bunun sonucu turuncu yeşilliler son dakikaya kadar sürprizlere açık bir mücadele ortaya koyuyor. 

HEYECAN FIRTINASI
Başakşehir deplasmanında da böyle bir tablo vardı.Maçın ilk dakikalarında defansın sağ kanadından Gassama, sol kanadından ise N’Sakala’yla başlayan ataklarda son fırsatlar değerlendirilemedi. Omeruo-Tzalleas ikilisinin yükselen formuyla toparlanan defansın yaptığı tek hatada Visca cezayı kesti.İkinci yarıyla birlikte yenen karambol golü, o dakikalarda yaşanan paniğin bir neticesiydi. 2-0’dan sonra en iyi yaptığı şeyi hatırlayan Alanyaspor, oyunu karşı alana yıkıp hücum zenginliğini artırdı. Baskı altında kalan ev sahibi takımın oyuncuları Emre Akbaba-Fernandes işbirliğiyle gelen gol karşısında çaresiz kaldılar.Risk alan Alanyasporlu futbolcular son dakikalarda yarattıkları heyecan fırtınasında beraberlik golüne ulaşamadı.Ancak Fenerbahçe maçı ve sonrası için umut verdi...

Yazarın Tüm Yazıları