Transfer Merkezi | Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor: Icardi, Dzeko ve Arda Güler'de son durum

Güncelleme Tarihi:

Transfer Merkezi | Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor: Icardi, Dzeko ve Arda Gülerde son durum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2023 20:45

Süper Lig'de sezon bitti, takımlar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer takımlar ilk hamlelerini gerçekleştirdi. İşte Spor Arena farkıyla güne damga vuran transfer haberleri...

Haberin Devamı

Transfer dönemi resmen başladı, hareketlilik başladı. Süper Lig takımları, yeni sezona iddialı kadrolarla girebilmek için oyuncu arayışlarını hızlandırdı.

Ağustos ayının hemen başında başlayacak yeni sezon öncesi Galatasaray'da gündem takımdan ayrılacak isimlerin yerlerini dolduracak isimlere çevrildi. Icardi'nin durumu da belirsizliğini koruyor. Arjantinli golcüyle ilgili sıcak gelişme yine haberimizde olacak.

Beşiktaş ve Fenerbahçe, bu kez işi sıkı tutup doğru hamlelerle şampiyonluk hedefinde olacak. Bjelica'lı Trabzonspor da bir sezon önceki gibi mutlu sona ulaşmak isteyecek.

Spor Arena olarak dört büyük takımla ve diğer Süper Lig kulüpleriyle ilgili tüm transfer gelişmelerini anbean bu sayfadan canlı olarak yayınlayacağız.

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip etmeyi unutmayın --> ( Instagram / Twitter )

Haberin Devamı

CANLI TRANSFER MERKEZİ | SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR...

ERDEN TİMUR'DAN ICARDI AÇIKLAMASI

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, A Spor canlı yayınında konuştu:

Icardi hepimizin aşkı oldu. Transferdeki en önemli hedefimiz Icardi. Muazzam uyum sağladı. Atamızın zeki, çevik ve ahlaklı tanımına dört dörtlük uyan bir oyuncu. Harika bir kişilik. Elimizden geleni yapacağız. Kendimizi 10'la çarpacağız bu işi yapmak için ama şu an Suudi Arabistan diye bir gerçek var. O gerçek olmasaydı 'Icardi konusunda umutlu olabiliriz' derdim. Suudi Arabistan ihtimalinin gerçek olmaması için elimizden geleni yapacağız. Çok yüksek para verdiklerinde çocuklar anneleriyle kalır, Icardi gider oynar. Bunların zaten parası var ama hayatın geri kalanını unutturacak paralar bunlar. Bugüne kadar kazandıkları parayı iki yılda veriyorlar. Icardi mevcut kazancının 2-3 katına gitmez ama onun yukarısını bilemiyorum. Lehimize olan çok konu var, aleyhimize olan konu Suudi Arabistan. Hızlı şekilde çözülecek bir süreç değil. PSG tarafı da var işin içinde. Maddi değil duygusal faktörler önemli olacak bu transferde. Bizim takımımızın toplam maaşı 32 milyon euroydu bu sezon. Maddi olarak nereye çıkabiliriz... Her şeyi yapacağız. Farklı sponsorluklar koyacağız hepimiz. Icardi de duygusal bir kişilik. Kararını verecektir.

BEŞİKTAŞ'TAN EKAMBI HAMLESİ!

İDDİA | Beşiktaş, Lyon'dan Karl Toko Ekambi'yi gündemine aldı. Kulübüyle bonservisini feshederse Kamerunlu sol kanatla temasa geçilecek. Sezonu Rennes'de kiralık geçiren Ekambi, 38 maçta 9 gol ve 4 asist üretti. (TRT Spor)

SAISS MARSİLYA'YA MI GİDİYOR?

İDDİA | Marsilya, Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss'i kadrosuna katmak istiyor.

Siyah beyazlıların transfer için istediği rakam: 4 milyon Euro. (RMC Sport)

 

SELÇUK ŞAHİN EKİPTEN AYRILDI
SELÇUK ŞAHİN EKİPTEN AYRILDI

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Selçuk Şahin, kulübe ve ekip arkadaşlarına veda etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yaşan Şahin, "Futbolu biraktiktan sonra 3 yil suresince beraber calismaktan ve mucadele etmekten cok keyif aldigim Emre Belozoglu ve ekibinden kendi kariyer planlarim ve hedeflerim dogrultusunda ayrıldım. 20 yıllık dostum ve 3 yıldır hocam olan Emre Belözoğlu ve ekibine başarılar diliyorum. 2 yıldır çok özel anlar yaşadığım ve başarılar yakaladığımız Başakşehir kulübüne, değerli başkanımız Göksel Gümüşdağ'a ve yönetici abilerime teşekkür ediyorum. Yeni bir meydan okumada görüşmek üzere." şeklinde konuştu.

Şahin, bundan sonraki süreçte teknik direktör olarak kariyerine devam edecek.

DAHOUD'UN YENİ DURAĞI İNGİLTERE
BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ YILDIZ AYRILDI
BEŞİKTAŞIN İSTEDİĞİ YILDIZ AYRILDI

West Ham, sözleşmesi sona eren Manuel Lanzini'nin takımdan ayrıldığını açıkladı.

TRABZON'DA YENİ HEDEF BANIYA
TRABZONDA YENİ HEDEF BANIYA

Trabzonspor, Fatih Karagümrük forması giyen 24 yaşındaki İtalyan stoper Rayyan Baniya'yı gündemine aldı. (TRT Spor)

'ZANIOLO İÇİN JUVE KONUŞULUYOR AMA...'
ZANIOLO İÇİN JUVE KONUŞULUYOR AMA...

"Zaniolo, İspanya'ya karşı iyi bir performans sergilemedi. Onun için Juventus'tan söz ediliyor, Juventus taraftarları Zaniolo transferi konusunda o kadar istekli değil." (Calciomercato - İtalya)

EL SHAARAWY FENERBAHÇE'YE Mİ?
EL SHAARAWY FENERBAHÇEYE Mİ

Fenerbahçe, Roma ile sözleşmesi biten El Shaarawy için teklifini yaptı.

Çizme basını ise Sarı-Lacivertlilerin bu teklifinin İtalyan sol kanat oyuncusunu ikna edebileceğini yazdı. (Akşam)

İDDİA | GALATASARAY & MEMPHIS DEPAY
İDDİA | GALATASARAY & MEMPHIS DEPAY

Galatasaray, Icardi ile anlaşamaması durumunda Memphis Depay'ı kadrosuna katacak. (Takvim)

TARTIŞMA | ARDA GİTMELİ Mİ, KALMALI MI?
TARTIŞMA | ARDA GİTMELİ Mİ, KALMALI MI

PSG, Napoli, Ajax, B.Dortmund, B.Münih, Liverpool, Stuttgart’ın radarında olan Arda’nın Fenerbahçe’den ayrılıp ayrılmayacağının önümüzdeki hafta netleşmesi beklenirken, 10 gün önce menajerinin yetkisini sonlandırması, 17,5 milyon Euro olan serbest kalma maddesini kaldırtmaması gideceği yönünde mesaj olarak algılandı.

Kamuoyu ise Arda konusunda ikiye bölündü. Gitmesini doğru bulanlar Avrupa’da daha hızlı gelişip zirveye tırmanacağını savunuyor. Diğer grup ise gelişimini tamamlaması için 1 yıl daha kalması gerektiğini ifade ediyor.

İDDİA | YUSUF YAZICI & BEŞİKTAŞ
İDDİA | YUSUF YAZICI & BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, nokta atış transferlerle 2023-24 sezonu kadrosunu tamamlayacak. Transferde sağ stoper, iki kanat oyuncusu, bir merkez orta saha ve 10 numara takviyeleri gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş arayışlarını sürdürüyor. Fanatik'in iddiasına göre; Lille, 1 senelik kontratı bulunan Milli futbolcunun kiralanması ve yıllık ücretinin ödenmesi konusunda bir öneri yapıldı. Bu arada 26 yaşındaki futbolcunun yıllık ücretinin 1 milyon Euro dolaylarında olduğu öğrenildi.

BURAK YILMAZ BEŞİKTAŞ'A DÖNÜYOR
BURAK YILMAZ BEŞİKTAŞA DÖNÜYOR

Avrupa’daki gururumuz Burak Yılmaz, haziran başında Hollanda ekibi Fortuna Sittard’la yollarını ayırdığını duyurarak, futbol kariyerini sonlandırmıştı. Türk futbolunun yıldız isimlerinden olan Yılmaz, Sergen Yalçın ile birlikte dört büyüklerde oynayan iki futbolcudan biri olarak tarihe geçmişti. Çırağan Sarayı’nda bir basın toplantısı yaparak, futbol kariyerini noktaladığını açıklayan ünlü futbolcu, kariyerine saha kenarında devam ettirmek istediğini de dile getirmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’le görüşen Yılmaz, bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon onun yardımcısı olarak görev yapacak. Yaptığı basın toplantısında Güneş’le görüştüğünü söyleyen yıldız futbolcu, “Şenol Hoca’nın yeri bende ayrıdır” diye konuşmuştu.

DZEKO VE MONTELLA F.BAHÇE'YE ÇOK YAKIN

Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun transferinde önemli aşama kaydetti.

Vincenzo Montella da Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmaya çok yakın.

📎 (Fabrizio Romano)

ICARDI TRANSFERİ ÇIKMAZDA! ARABİSTAN'DAN 100 MİLYON EURO
ICARDI TRANSFERİ ÇIKMAZDA ARABİSTANDAN 100 MİLYON EURO

Astronomik teklifleri ile dünya futbolunda dengeleri değiştiren Suudi Arabistan, Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Mauro Icardi için de masaya oturdu.

Hürriyet'in geçtiğimiz hafta duyurduğu ve 'takımda kalma ihtimali yüzde 20' dediği Arjantinli yıldız için Suudi Arabistan'dan bir takım, çılgın bir rakamla ortaya çıktı. Bu sezon Galatasaray forması ile yıldızlaşan Mauro Icardi için bir Arap kulübünün tam 100 milyon Euro’luk teklif yaptığı öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME!