Fenerbahçe'nin yeni transferi Attila Szalai'den olay tepki

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2021 21:56

Fenerbahçe'nin yeni transferi Attila Szalai, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamayla yayıncı kuruluşa tepki gösterdi. Maç hakkında görüşü sorulan 23 yaşındaki savunmacı, değerlendirmek yapmak istemediğini, yapsalar da yayınlanmadığı belirtti.

Haberin Devamı

İlk maçı olmasına rağmen iyi bir performans ortaya koyan ve takımla uyumu gözlerden kaçmayan Szalai, maç sonunda yayıncı kuruluşa değerlendirme yapmadı.

YAYINCI KURULUŞA TEPKİ

Maç hakkındaki düşünceleri sorulan Macar savunmacı, "Karşılaşma hakkında değerlendirme yapmak istemiyorum. Zaten konuşsak da yayınlamıyorsunuz" sözleriyle yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

"F.BAHÇE, TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI TAKIMI"

Karşılaşmayı FB TV'ye değerlendiren Attila Szalai, "Fenerbahçe, Türkiye'nin en başarılı futbol takımı. Dünyada herkes bunu biliyor, Macaristan'da da biliniyor." diye konuştu.

TEPKİ KAYSERİSPOR MAÇINDA DA SÜRDÜ

Fenerbahçe'de futbolcular, Kayserispor maçına üzerlerinde beIN Sports'un renkleriyle ''Be Fair'' (Adil ol) yazılı tişörtler ile çıktı. Aynı yazılar reklam panolarında da yer aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yeni transferi Attila Szalaiden olay tepki

F.BAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuların kurallar gereği maç önü ve sonu röportajlarına katıldığı belirtilirken "Teknik Direktörümüz ve futbolcularımız kurallar doğrultusunda maç önü ve maç sonu röportajlarına katılmışlardır. Oyuncularımızın röportajlarının şu ana dek yayınlanmamış olması yayıncı kuruluşun tercihidir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçenin yeni transferi Attila Szalaiden olay tepki

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!