Fenerbahçeli Ryan Kent'in Lazio'ya transferi iptal oldu! Son anda fikir değiştirdi...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli Ryan Kentin Lazioya transferi iptal oldu Son anda fikir değiştirdi...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2024 18:15

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın biletini kestiği Ryan Kent için Lazio ile anlaşmaya varılırken son dakikada beklenmedik bir gelişme yaşandı ve transfer iptal oldu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ara transfer döneminde Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan sarı - lacivertlilerde Umut Nayir, Emre Mor, Miguel Crespo ve Samet Akaydin'i kiralık olarak göndermişti.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın sezon başından itibaren fazla forma şansı vermediği Ryan Kent'in de kısa süre içinde ayrılması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte zirve yarışını sürdüren lider Fenerbahçe, ara transfer dönemine de hızlı bir giriş yapmıştı. Savunmaya Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü takviyelerini yapan sarı - lacivertliler, orta sahaya da Rade Krunic'i transfer etmişti. Umut Nayir, Emre Mor, Miguel Crespo ve Samet Akaydin de kiralık olarak takımdan gönderilmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de takıma sezon başında katılan Ryan Kent, teknik direktör İsmail Kartal tarafından fazla forma şansı bulamayan isimler arasında yer alıyordu.

Fenerbahçeli Ryan Kentin Lazioya transferi iptal oldu Son anda fikir değiştirdi...

ANLAŞMAYA VARILMIŞTI!

Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İngiliz futbolcu için sıcak bir gelişme yaşandı.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre İtalya Ligi Serie A'nın köklü ekiplerinden Lazio ile Fenerbahçe, Ryan Kent'in kiralık transferi için anlaşmaya vardı.

Haberin devamında Lazio'nun transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala evrakları yetiştirmeye çalıştığı kaydedildi.

SON ANDA FİKİR DEĞİŞTİRDİ

Transferde her şey olumlu seyrederken oyuncu kanadından beklenmedik bir hamle geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Lazio ve Fenerbahçe Ryan Kent’in satın alma opsiyonlu kiralık transferi için her konuda anlaşma sağlamasına hatta belgeleri dahi imzalamasına rağmen oyuncu son anda fikir değiştirip gitmekten vazgeçti.

TRANSFER İPTAL OLDU

Ryan Kent'in fikir değiştirmesinin ardından transfer iptal oldu ve İngiliz futbolcu Fenerbahçe'de kaldı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 resmi maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 1 gol - 2 asistlik bir performans sergiledi ve 634 dakika süre aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!