Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü göndermesi: Şampiyonluk kardeşliği

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden Çağlar Söyüncü göndermesi: Şampiyonluk kardeşliği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2024 07:00

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’nün tanıtım videosunda ‘Yüzüklerin Kardeşliği’ne gönderme yaptı. Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiralanan milli futbolcu, Yüzüklerin Efendisi filmindeki Legolas karakterine benzetildi. Çağlar, Süper Lig’de ilk kez forma giyeceğini belirterek, “Fenerbahçe’nin de benim de hedeflerim şampiyonluklar kazanmak. Beni buraya bağlayan da bu oldu” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü, Atletico Madrid’den kiraladığı Çağlar Söyüncü’nün transferini dün resmen açıkladı. Kendisini sezon sonuna kadar sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra 2 numaralı formayı sırtına geçiren milli futbolcu, şampiyonluklar kazanmak için geldiğini söyledi. Süper Lig’de ilk kez forma giyeceğine dikkat çeken 27 yaşındaki Çağlar, şöyle konuştu:

TAKIMA KATILMAK iÇiN SABIRSIZLANIYORUM 

“Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Fenerbahçe’nin de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig’de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım.”

Fenerbahçeden Çağlar Söyüncü göndermesi: Şampiyonluk kardeşliği

Haberin Devamı

YAKIŞIKLI VE ÜSTÜN OK ATMA BECERiSiNE SAHiP

Sarı lacivertli kulübün sosyal medyasından yayınlanan videolu tanıtımda ise Çağlar, ‘Yüzüklerin Efendisi’ filmindeki ‘Yüzük Kardeşliği’ teması işlendi. Çağlar, kült filmde Orlando Bloom tarafından canlandırılan Legolas karakterine benzetildi. Adı ‘yeşil yaprak’ ve ‘Elf perisi’ anlamına gelen Legolas, yakışıklılığı ve üstün ok atma becerisiyle bilinen efsanevi bir kahraman.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!