Fenerbahçe’de üçlü sevinç! İsmail Kartal'ın yüzü gülüyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe’de üçlü sevinç İsmail Kartalın yüzü gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2024 07:00

Yıldız oyuncular Fred, Becao ve Osayi’nin takıma katılmaları İsmail Kartal’ın elini güçlendirdi. Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk düğümünün çözüleceği kritik maçlar ve UEFA Konferans Ligi’nde Belçika temsilcisi Union St. Gilloise ile oynanacak önemli karşılaşmalar öncesinde üç as oyuncunun takıma katılması başta İsmail Kartal olmak üzere teknik heyeti ve taraftarları mutlu etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de, zorlu Hatayspor deplasmanında 2-0’lık skorla elde edilen 3 puan kadar, kadronun kilit oyuncuları Fred, Rodrigo Becao ve Osayi-Samuel’in de sakatlıktan kurtularak takıma dönmelerinin sevinci yaşanıyor. Fikstürde Süper Lig şampiyonluk düğümünün çözüleceği kritik maçlar ve UEFA Konferans Ligi’nde oynanacak önemli karşılaşmalar öncesinde üç as oyuncunun takıma katılması başta İsmail Kartal olmak üzere teknik heyeti ve taraftarları mutlu etti.

BECAO 145 GÜN SONRA DÖNDÜ

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında, 29 Ekim 2023’te oynanan Pendikspor maçında sakatlanan Becao yaklaşık 5 ay sonra (145 gün) sahalara dönerken, 21 Ocak tarihindeki Yılport Samsunspor mücadelesinde tendonunda yırtık oluşan Fred 41 gün sonra formasına kavuştu. Afrika Kupası’ndan hafif sakatlıkla dönen Osayi de iyileşip üstüne çıktığı ilk maçta gol attı. Bu üç ismin formlarına kavuşması, hem ligde hem de UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe’de rotasyon için teknik patron İsmail Kartal’ın elini güçlendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!