Fenerbahçe’de merak edilen soru: İsmail Kartal kimleri seçecek?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe’de merak edilen soru: İsmail Kartal kimleri seçecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2024 07:00

Antalya deplasmanında sağ kanat için Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci’den birini tercih edecek olan sarı lacivertli çalıştırıcı, asıl zorluğu stoper seçerken yaşayacak. Zira bu mevkide görev yapan beş futbolcu da oynamaya hazır durumda ve görev bekliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de yarın deplasmanda oynanacak Bitexen Antalyaspor maçı öncesi teknik direktör İsmail Kartal iki mevkide kararsızlık yaşıyor. Sağ kanatta her ikisi de çok formda olan Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci arasında tercih yapacak olan Kartal, asıl stoper ikilisini seçerken zorlanacak. Zira sakatlığı bulunan Rodrigo Becao’yu bir kenara bırakırsak, şu an oynamaya hazır 5 futbolcu birden bulunuyor.

İsmail Kartal’ın Leonardo Bonucci, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Serdar Aziz ve Jayden Oosterwolde’den hangi ikisini Antalya’da ilk 11’de oynatacağı merakla bekleniyor. Takıma son katılan isim olan Çağlar, çıktığı 3 antrenmanda da fiziksel yönden hazır göründü. 2024 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Takım’da oynamayı çok isteyen Çağlar’ın, ekstra çalışmalar yaparak kendisini hazır tuttuğu öğrenildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!