Barcelona, Arda Güler için resmen devrede! Fenerbahçe'ye yapılan teklifte dikkat çeken detay...

Güncelleme Tarihi:

Barcelona, Arda Güler için resmen devrede Fenerbahçeye yapılan teklifte dikkat çeken detay...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2023 07:00

Sahip olduğu süper yeteneklerle dünyanın en büyük kulüplerini peşinden koşturan Fenerbahçeli Arda Güler için ilk ciddi transfer girişimi Barcelona’dan geldi.

Haberin Devamı

Katalan kulübünün sportif direktörü Deco ve futbol şube sorumlusu Mateu Alemany 18 yaşındaki futbolcunun transferi için İstanbul’a geldi. Konuyla ilgili olarak Katalan televizyonu TV3’teki Onze programına açıklamalarda bulunan Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler hakkındaki planlarını şöyle açıkladı:

"Arda uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Deco, onun çok büyük bir yetenek olduğunu söylüyor. La Liga yönetimi, bu yıla ait olmayan, gelecek sezonlara ilişkin transferler yapmamıza izin veriyor. Deco ve Mateu bu transferi bitirmeye çalışıyor"

"Teklif Fenerbahçe'ye çok uygun"

Barcelona’ya yakın spor gazetesi Sport da, Laporta’nın planının, oyuncuyu bir sezon daha takımda tutmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin düşüncesine çok uyduğunu ifade etti. Gazete ayrıca Fenerbahçe ve Arda’nın Barcelona’ya prensipte evet dediğini ancak çözülmesi gereken bazı problemler olduğunu da yazdı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!