Ünlü yıldız Jennifer Lopez dünya evine girdi

Güncelleme Tarihi:

Ünlü yıldız Jennifer Lopez dünya evine girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2022 22:04

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, 20 yıl önce birlikte olduğu ünlü aktör Ben Affleck ile dünya evine girdi.

Haberin Devamı

TMZ'nin haberine göre; ünlü çift evlilik işlemlerini Nevada'ya bağlı Clark County'de gerçekleştirdi. Online yayın yapan ve magazin haberleriyle bilinen TMZ sitesine konuşan bir kaynak, "Onlar artık karı koca" ifadesini kullandı.

Lopez, evliliğini sosyal medya hesabından böyle duyurdu:

"Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca" 

"Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas'a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk.

"Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben'in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik."

Ünlü yıldız Jennifer Lopez dünya evine girdi


Haberin Devamı

Jennifer Lopez bu yılın başında 14 yaşındaki çocuğu EMM ile mobilya alışverişi yaparken, parmağında nişan yüzüğüyle görüntülenmişti.

Ben Affleck ile Jennifer Lopez, 2002 sonunda nişanlanmış, 2004 yılında ise ayrılmıştı. Hayatlarına evliliklerin de dahil olduğu farklı ilişkiler sığdıran ve çocukları olan ikili, geçen yıl tekrar ilişki yaşamaya başlamıştı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!