Memesi bir anda patladı

Güncelleme Tarihi:

Memesi bir anda patladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 16:16

Birmingham'da yaşayan 24 yaşındaki Denni Lees Belçika'da bir kliniğe gitti ve meme büyütme ameliyatı oldu. Lees, İngiltere'ye döndükten 9 gün sonra ise kötü bir sürpriz yaşadı.

Haberin Devamı

Memelerinde bir tuhaflık hisseden genç kadın sütyenini çıkardığı anda göğsünden iltihap akmaya başladı. Birden patlayan ve oluk oluk akan iltihap üzerine genç kadını annesi ve erkek arkadaşı hastaneye kaldırdı.

Memesi bir anda patladı

5 GÜN HASTANEDE KALDI

İngiltere'de kaldırıldığı hastanede meme silikonları yüzünden ağır enfeksiyon yaşadığı söylenen genç kadının silikonlarından biri burada çıkarıldı. 5 gün hastanede kalan genç kadın tüm bu süre boyunca ağladığını söylüyor.

İKİNCİ KEZ SİLİKON TAKILDI VE YİNE İLTİHAP OLDU

İyileştikten sonra Belçika'ya geri dönen ve şikayetlerini söyleyen Lees'e operasyon tekrar yapıldı. Ancak İngiltere'ye dönen genç kadın uçaktan iner inmez yine aynı hissi yaşadı ve enfeksiyon olduğunu anladı. Hemen silikonunu ilk çıkardığı yere geri dönen Lees, şimdi kendi deyimiyle "erkek memesi" görünümüne sahip.

Haberin Devamı

Memesi bir anda patladı

KAMPANYALI ESTETİK OPERASYONU YAPTIRMAYIN

Çok lüks görünen kliniğin soruşturulması gerektiğini söyleyen genç kadın şimdi "ucuz" ya da kampanyalı estetik operasyonlara karşı uyarıyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!