Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz!

Güncelleme Tarihi:

Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 09:48

Saraylarda bir prens olarak büyüdü, dünyanın en büyük kraliyet ailesinin mensubu olarak doğduğu günden beri ilgi odağı oldu, şöhret ve lüksle dolu bir hayat yaşadı ve dünyada adını duymayan pek az insan var…

Haberin Devamı

Oysa bu senenin hemen başında çıkardığı anı kitabına bakılırsa bahsi geçen bu prens aslında hayatı boyunca büyük mutsuzluklarla hatta dünyaya geldiği günden beri ikinci plana atılmakla, ayrımcılığa uğramakla ve hayatının aşkına yapılan eziyetlerle boğuşup durdu.

HARRY'NİN YAZDIĞI KİTAP ORTALIĞI ÖYLE BİR KARIŞTIRDI Kİ DAĞINIKLIĞI KİMSE TOPLAYAMADI!

Bahsi geçen kitabın adı belki şimdiye kadar okuduklarınızdan anlamış olduğunuz gibi Yedek (Spare) ve bu üzücü hikâyenin kahramanı da Sussex Dükü Prens Harry. 2018’de Meghan Markle’la evlendiğinden beri tartışmaların odağında olan Harry, karısıyla birlikte İngiltere’yi terk edip 2020’de ABD’ye yerleşmişti.

Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz
Prens Harry'nin yazdığı Yedek (Spare) kitabının yankıları sürüyor: Harry kendi çocukluğundan başlayarak anlattığı hayat hikâyesinde kraliyet ailesine sayısız suçlama yöneltmişti

Haberin Devamı

O gün bu gündür verdikleri röportajlar, bahsi geçen kitap ve bir de üstüne hayatlarına dair çektirdikleri belgeselle birlikte Harry ve Meghan çifti kraliyet ailesini birkaç kişi hariç deyim yerindeyse topa tuttular. Ailenin üst düzey üyeleri; Charles ve Camilla’dan tutun da Harry’nin ağabeyi William ve eşi Kate Middleton’a kadar herkes çiftin suçlamalarıyla karşılaştı.

İngiltere Kralı Charles, küçük oğlunun kitabına göre onu aslında pek de istememiş, doğunca da karısı Prenses Diana’ya “bana yedek bir çocuk verdin” demişti. Çünkü önemli olan büyük çocuk William’dı; ileride kral olacak ve sonra da kendi çocuklarını tahta oturtacak kıymetli evlat…

Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz
Harry'nin yazdığı anı kitabındaki akıl almaz iddialardan herkes payını aldı... En çok da kraliyet ailesinin en üst düzey dört üyesi

İLGİSİZ BABA, CANAVAR ÜVEY ANNE VE ONLARLA İŞ BİRLİĞİ YAPAN BİR AĞABEY

Haberin Devamı

Harry kitabında üvey annesi Kraliçe Camilla’yı kötü kalpli bir canavar gibi resmetmiş, ağabeyi William’ı da Meghan’la evlendikten ve ailenin ilişkileri gerildikten sonra kendisini dövmekle suçlamıştı. William’ın eşi Kate Middleton da elbette Meghan Markle’a karşı olan davranışları nedeniyle bu ifşalarda payını aldı.

Kitap çok sattı, çok konuşuldu, kraliyet ailesi bu konularda yorum yapmamaları konusunda tembihli oldukları için suskun kaldı. Charles kral olduktan sonra halkın sevgisini kazanmak için uğraşmaya William ve Kate ise devraldıkları Galler Prens ve Prensesi unvanları için çalışmaya başladılar.

Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz
Meghan Markle'ın kocası Prens Harry'nin izinden giderek bir kitap yazması ihtimali kraliyet ailesinin korkulu rüyası oldu

Haberin Devamı

KOCASININ İZİNDEN GİTMEYE KARAR VERİRSE HERKES YANAR

Şimdilerde saray koridorlarında yankılanan ve sessizce de olsa dillendirilmeye başlanan yeni iddialara göre Meghan Markle’ın aklında kocası Harry’nin adımlarını takip edip bir anı kitabı yazma fikri var. Birçok kraliyet uzmanı bunun uzak bir ihtimal olmadığını Sussex Düşesi Meghan Markle’ın Prens Harry'nin izinden giderek kraliyet ailesinin bir üyesi olarak yaşadıklarını anlatan bir kitap yayınlayabileceğini düşünüyor.

Böyle bir şeyin gerçekleşmesi ise bugüne kadar çok kereler skandallarla anılan kraliyet ailesi için görülmemiş bir felakete yol açabilir. Birçok kraliyet uzmanı gibi Phil Dampier de Meghan'ın benzer bir anı kitabı yazması durumunda yüzde 99 ihtimalle Kate Middleton’ı hedef alacağını söylüyor.

Haberin Devamı

Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz

Aslında ortaya dökülen birçok sır ve iddia olsa da herkesin gerçekten kraliyet ailesiyle ilgili en çok merak ettiği şey bu birbirine düşman olmuş olan iki kadının; Meghan Markle ve Kate Middleton’ın arasında yaşananlar…

İKİ PRENSES İLK GÜNDEN BERİ RAKİP GÖRÜLDÜ, ANLAŞMAZLIKLARI HER GÜN MANŞETLERE TAŞINDI

Meghan Markle ve Harry daha önce yaptıkları çoğu açıklamada aile tarafından dışlandıklarını ve Kate Middleton’ın da bunun bir parçası olduğunu ima etmişlerdi. Meghan aileye girdikten sonra Kate Middeton’la eşit muamele göreceğini düşünmüştü muhtemelen. Ancak sonuçta “yedek” prens ve eşi hep ikinci planda kaldılar.

Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz
Kate Middleton bugüne kadar kendisi ve ailesi hakkındaki iddiaların hepsine sessiz kaldı çünkü Galler Prensesi Kraliçe Elizabeth tarafından konan ve ne olursa olsun aile içi meseleler konusunda konuşulmasını yasaklayan kurala harfiyen bağlı kalıyor

Haberin Devamı

Meghan’ın gündem oluşuysa hep aileye uyumsuzluğu, prensesliği kendine yakıştıramadığı, mesleği, boşanmış olması, annesinin siyah olması gibi konularda oldu. Harry’nin kitabı Yedek, bu konulara da değinmiş; kendisi ve Meghan hakkındaki bu haberleri basına William ve Kate tarafından sızdırıldığını iddia etmişti. Kate’in Meghan’ı hiçbir zaman sevmediği, onu aileye kabul etmediği, kendinden aşağı gördüğü ve hatta düğünde ağlattığı da ortaya atıldı.

Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz

HEDEFİNİN KİM OLACAĞI BAŞTAN BELLİ...

Meghan Markle’ın zaten sevmediği ve aralarına dönmek istemediği bu aileyle ilgili bir kitap yazması durumunda en çok rakibi olan ve hep karşılaştırıldığı Kate Middleton’ı hedef alacağını tahmin etmek zor değil. Üstelik bu söylentiler Harry’nin İngiltere’den bir ev bulmaya çalıştığı ve ülkesine dönme isteğiyle yanıp tutuştuğu iddialarının hemen üstüne ortaya çıktı.

Şimdi hem kraliyet uzmanlarının hem de ailenin kendisinin içine bu olası kitabın korkusu düşmüş durumda. Meghan Markle’ın Kate Middleton’ı ve dolaylı olarak da William ve ailenin geri kalanını hedef tahtasına oturtacağı böyle bir kitap aile üyelerinin bırakın barışmayı bir daha ölene kadar birbirlerinin yüzüne bile bakmamasına neden olacaktır.

Yazılmamış kitap yüreklerine korku saldı… Meghan Kate’i hedef alırsa taş üstünde taş kalmaz
Böyle bir kitabın yazılmasının kraliyet ailesini bugüne kadar görülmemiş bir skandallar zincirine sürüklemesi ve aile bağlarını tamamen koparması şaşırtıcı olmayacak

KRALİÇE ELIZABETH'LE İLGİLİ İFŞALAR BÜYÜK FIRTINA KOPARIR

Yani bir anlamda bardağı taşıran son damla… Tabii herkesin o bardağın o son damlayı alacak yeri bile kalmadığını bildiğini düşünürsek kraliyet ailesi oturmuş başlarına böyle ikinci bir kitap felaketinin gelmemesi için gizliden gizliye dua ettiğini düşünmek de çok zor değil.

Üstelik Meghan Markle’ın şayet böyle bir kitap yazarsa iddialarını desteklemek için geçen yıl ölen Kraliçe Elizabeth’i de kullanması ihtimal dahilinde. Dampier "Meghan merhum Kraliçe'yi doğrudan eleştirmese de özel konuşmalarını ifşa edebilir ki bu da kraliyet ailesi için bugüne kadar görülmemiş bir sıkıntı yaratır.” diyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!