Gizemli bir sevgilisi varmış... Okumaya gönderdiler, o aÅŸka düÅŸmüÅŸ!

Güncelleme Tarihi:

Gizemli bir sevgilisi varmış...  Okumaya gönderdiler, o aşka düşmüş
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 19, 2024 14:14

Daha birkaç gün önce bir ameliyat geçiren Galler Prensesi Kate Middleton'ı bir yana koyarsak tüm dünyanın en çok ilgi çeken kraliyet ailesi üyesi İspanya'nın gelecekteki kraliçesi Asturias Prensesi Leonor.

Haberin Devamı

Geçen yılın ekim ayında büyük törenlerle 18 yaşına giren Leonor, giderek daha fazla kamuoyu karşısına çıkmaya başladı.

Doğum gününden önce askeri görevini yerine getirmesiyle dünya basınında manşetlere çıkan Leonor, iki hafta önce de yine babası Kral Felipe'nin yanında bir askeri törene katıldı.

Üzerinde ona çok yakıştırılan üniformasıyla törende yer alan Leonor, o törende babasını ve bir stil ikonu olarak kabul edilen annesini bile gölgede bıraktı. Bir parantez açıp annesinin de babasının da bu durumdan hiç rahatsız olmadığını not düşelim.

Prenses Leonor gibi hem soylu, hem genç, hem de güzel bir kız hakkında dünya magazin basınının sessiz kalması da beklenemez tabii.

Gönlünün prensini bulup evleninceye kadar hatta belki evlendikten sonra da özel hayatıyla ilgili söylentiler bitmeyecek. Bu kadar göz önünde biri olmanın bedeli de bu.

Haberin Devamı

Gizemli bir sevgilisi varmış...  Okumaya gönderdiler, o aşka düşmüş

ARTIK ÖZEL HAYATI DA İLGİ ÇEKİYOR
Prenses Leonor, geçen yılın 31 Ekim'inde 18 yaşına girdiği andan itibaren onun özel hayatıyla ilgili bazı söylentiler de ortada dolaşmaya başlamıştı.

Daha doğrusu sosyal medyada bütün hayranları Leonor'un gelecekte kiminle evleneceği konusunda görüş bildirmeye başladı. Hatta bu konuda herkesin bir adayı da vardı. Bunların birçoğu da tıpkı Leonor gibi Avrupa'nın soylu ailelerine mensup geleceği parlak gençlerdi.

Sosyal medyadaki bu "Leonor'a eş bulma çılgınlığı" sırasında Avrupalı prenslerin yanı sıra İspanya'nın yıldız futbolcularından birinin yani Gavi olarak tanınan Pablo Martin Paez Gavira'nın bile adı geçti.

Gerçi dünyanın Leonor'u üzerinde beyaz gelinliğiyle kocasının koluna girip yeni yuvasına doğru yola çıktığı günü görmesine daha epey zaman var.

Ama geçtiğimiz yaz aylarından bu yana da Leonor hakkındaki aşk söylentileri de bitmek bilmiyor. Bunlara göre Leonor, okumaya gitti Galler'de gönlünü bir gence kaptırdı. 

Â

Gizemli bir sevgilisi varmış...  Okumaya gönderdiler, o aşka düşmüş

Haberin Devamı

GÄ°ZEMLÄ° SEVGÄ°LÄ°
İspanyol ve Alman basınında yer alan iddialara göre Leonor'un gizemli bir sevgilisi var.  Daha doğrusu iddiayı ortaya atan Alman magazin siteleri ve onları destekleyen İspanyol sitelerinin öne sürdükleri bu yönde.

Bu iddialara göre Leonor, eğitim görmesi için gönderildiği Galler'deki UWC Atlantic College'da bir genç adamla tanıştı. İki genç birbirlerinden hoşlandı ve yakınlaştı.

Hatta İspanyol basını bu iddiayı bir adım daha öne taşıdı ve Leonor'un, anneannesi Paloma Rocasolano'nun doğum gününe de bu genç adamla birlikte katıldığını ileri sürdü.

Leonor'un gizli sevgilisi olduğu ileri sürülen genç adamla fotoğrafları bile çıktı ortaya.

Haberin Devamı

Şimdi gelelim iddialara göre bu genç adamın kim olduğuna. İleri sürüldüğüne göre Leonor'un gönlünü çalan bu genç adam, kökleri Brezilya ve Amerikalı karışımı olan Gabriel Giacomelli.

Gizemli bir sevgilisi varmış...  Okumaya gönderdiler, o aşka düşmüş

İDDİALARA GÖRE LEONOR'UN GİZEMLİ SEVGİLİSİ BİR MİLYARDERİN OĞLU 
Varlıklı bir ailenin oğlu olan Gabriel Giacomelli Leonor'dan bir yaş büyük. Genc adamın, anne ve babasının Brezilyalı olduğu, yatırımcı babasıyla bir reklamcı olan annesinin sayesinde milyon dolarlık bir servetin içine doğduğu da söyleniyor.

Yine iddiala bakılırsa Gabriel, New York'ta büyüdü. Orada seçkin bir okula gitti. Sanata çok derin bir ilgisi de var.

Haberin Devamı

Alman ve İspanyol basınına bakılırsa Leonor ile Gabriel'in yolları Galler'de 'prenseslerin ve prenslerin okulu' olarak bilinen UWC Atlantic College'da kesişti. Onları yakınlaştıran ise yabancı dillere duydukları ilgi oldu. 

Leonor ile Gabriel'in yabancı diller konusuna eğilimi var. İşte bu ilgileri de onlar için ortak bir alan oldu. Sonuç olarak yakınlaşmalarını sağladı.

Gizemli bir sevgilisi varmış...  Okumaya gönderdiler, o aşka düşmüş


GALLER'DE OKUMAYA GİTTİĞİNDE TANIŞMIŞLAR
Bu arada yeri gelmişken Prenses Leonor'un ana dili İspanyolcayı bir kenara koyarsak Almanca, İngilizce ve biraz da Portekizce bildiği söyleniyor.

Gabriel de Brezilyalı kökenlerinden dolayı Portekizceyi iyi düzeyde konuşuyor. İşte ileri sürülenlere göre iki gencin yakınlaşmasını sağlayan da bu yabancı dillere ilgi duymaları oldu.

Haberin Devamı

Şimdilik güzel prenses Leonor hakkında konuşulanlar bu kadar. Ama görünüşe göre onun aşk hayatı uzun yıllar basının manşetlerini süsleyecek. Hemen ardından kardeşi Sofia'nınki de elbette! 

BAKMADAN GEÇME!