Hücum farkı

G.SARAY’ın kendi sahasında oynadığı maçlara başlangıcındaki düzelme, bazen oyun olarak bazen de sonuç olarak karşılığını veriyor.

Haberin Devamı

Gaziantep karşısında da iyi başlangıç rakibe hata yaptırdı ve gol geldi. Fakat G.Saray golü atınca işi bitmiş ve maçı kazanmışcasına bir rahatlıkla oynamaya başladı. Bu rahatlamanın artısı da Gaziantep hücumlarında ortaya çıktı.  Aslında aradaki farkı oluşturan da bu hücumdaki farklar oldu. G.Saray kendi sahasında oynamasına rağmen ataklarındaki oyuncu sayısı ile Gaziantep atakları arasındaki oyuncu sayısındaki fark maçı anlatan resimdi.

RİSK ALINCA...

G.Saray’ın takım olarak içinde bulunduğu durumlara verdiği tepkiler enteresan. İki maç var ki, ikisinde de kırmızı kart görerek eksik kalmış. Karabük ve Gaziantep maçları. İşi ilginç kılan durum da burada başlıyor. 10 kişi kalan G.Saray, rakibine baskı yapmaya ve daha fazla adamla hücum yapmaya başlıyor. Eksik değilken yapmadığı, yapsa daha etkili olacağı işi yapıp risk alıyor.

Haberin Devamı

FERNANDO MUSLERA....

G.Saray iyi oynamamış olabilir, hakem ve yardımcısı çok kötü maç yönetmiş olabilir, arkadaşların hata yapmış olabilir ama kariyerli ve iyi bir kaleci isen o golleri yemeyeceksin. Yenilen 4 golün bence tamamında Muslera’nın bir hatası var. Kredisi yüksek bir kaleci ama bu kadar fazlaca hatayı bu kadar kısa sürede yaparsan kredi erken biter.

KAYBIN SEBEPLERİ....

1-) Muslera’nın hataları.
2-) Gökhan’ın sakatlığı.
3-) Servet’in kırmızısı.
4-) Yardımcının kararları.

YARDIMCI REZALETİ....

Ben uzun yıllardır bir yardımcı hakemin bir maça bu kadar müdahele ettiği, maçın bu kadar önüne geçtiği bir karşılaşma görmedim. Sadece kendini değil Abdullah Yılmaz’ı da yaktı.

Yazarın Tüm Yazıları