Emre kurtardı

UZUN zamandır böylesine istekli bir Trabzonspor seyretmemiştim.

Haberin Devamı

İlk 45 dakika başlar başlamaz Olcan Adın, aldı sazı eline. İnanın ilk 10 dakika içinde maç 3-0 olabilirdi. Olcan 3. dakikada denedi olmadı, 5’te denedi yine olmadı. 10. dakikada ise kaleci ayağı ile çıkartınca Olcan da şansızlığına üzüldü. Oyunun tamamen hakimi Trazonspor’dan beklerken, gol Bursaspor’dan geldi. Henrique kaleleri şaşırınca kendi kalesine şık bir kafa golü attı. Fırtına biraz bocaladı ama tekrar oyunun hakimi olmayı başardı. Dün akşam Trabzonspor çok istekliydi. Tam ilk yarı bitecek derken Olcan bu kez kaleciyi geçmeyi başardı.
Avrupa zaferi Trabzonspor’a yorgunluğu bile unutturmuş. Colman da biraz uzun sürdü ama kendine gelmeye başladı. Lazio karşısında da çok iyiydi ve Bursaspor maçında da takımın liderliğine soyundu. Ancak ikinci yarıda sahada yok gibiydi. Tek başına Olcan’ın çabası Trabzonspor’a yetmedi.

TEMPOSUNU BOZMADI

İKİNCİ yarı başlar başlamaz Trabzonspor yine temposunu bozmadı. Bursaspor’u sahasına hapseden Fırtına sürekli gol arıyor ve Bursaspor’a adeta nefes bile aldırmıyordu. Ancak Bursaspor ilk yarıda yaptığı gibi tek atak ve gol, hem de 61. dakikada. 15-16 dakikada kendi sahasından dışarı çıkmayan yeşil beyazlılar, geldiği tek pozisyonda golü bularak öne geçti. Yusuf rakibini kaçırınca, kaleci Onur’un da yapacak bir şeyi kalmadı.
İlk yarıda kendi kalesine attığı golün etkisinden kurtulamayan Henrique bir türlü kendine gelemeyince Trabzonspor gol yollarında etkisiz kaldı. Sonlara doğru Olcan yoruldu, Colman ise ilk yarıdaki görüntüsünden çok uzaklaştı. Yenilen ikinci golden sonra Trabzonspor şoku üzerinden atamadı. Sanki birileri gelerek arkadan Trabzonspor’un fişini çekmiş gibiydi. O etkili ve maçı çok isteyen Trabzonspor gitti yerine bambaşka bir Trabzonspor geldi. Ancak son dakikalarda kurduğu baskı ile Trabzonspor beraberliği Emre ile kurtarabildi. Şunu da söylemek gerekir, 15-20 dakika hariç oyunun tek hakimi olan Trabzonspor kesinlikle galibiyeti haketti.

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Olcan Adın. Tek başına çabası mağlubiyet engelleye-medi.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Haberin Devamı

Bamba. Hem topu oyuna sokamıyor hem de çok konuşuyor.

Yazarın Tüm Yazıları