Yurtdışı eğitim fuarı için son gün

Güncelleme Tarihi:

Yurtdışı eğitim fuarı için son gün
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 17:14

Amerika, İngiltere, Almanya, Kanada, Avustralya gibi 40 farklı ükleden 100’den fazla üniversitenin katıldığı Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı’nı ziyaret etmek için son gün. İstanbul Kozyatağı’ndaki fuar 13 Ekim Salı günü son kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar saat 20.00’de sona erecek.

Haberin Devamı

2001 yılından bu yana düzenlenen fuarların 2015 ayağı Ankara ve İzmir’in ardından İstanbul’da da ziyaretçilere kapılarını açtı. 10-11 Ekim’de İstanbul Harbiye’de düzenlenen fuar 13 Ekim Salı günü ise Kozyatağı’nda idi. Amerika, İngiltere, Almanya, Kanada, Avustralya, Fransa, İspanya ve Polonya gibi dünyanın 40 farklı ülkesinden gelen 100’den fazla üniversitenin katıldığı Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ziyaretçiler; dil eğitimi, üniversite öncesi temel eğitim, iki yıllık ön lisans, dört yıllık lisans, yüksek lisans (master & doktora), lise eğitimi, sertifika ve yaz okulları programlarının yanı sıra vize başvurları hakkında detaylı bilgi sahibi olabiliyorlar. Fuar boyunca binlerce kişi; okul ücretleri, burslar, başvuru koşulları, yurtdışında yaşam şartları ve ülke eğitim sistemleri hakkında okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma imkanı buluyor. Ücretsiz fuar davetiyesi için www.akare.com.tr adresine tıklanması ve online kayıt formunun doldurulması yeterli. Fuar saat 20.00’de sona erecek. 

Haberin Devamı

Üçüncü Akare Kütüphanesi, Erdek Karşıyaka Köyü’ne Kuruluyor

Akare Fuarcılık 2014 fuarları ile birlikte çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atiyor. 27 Şubat -  6 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarlarında toplanan kitaplar ile Tokat’ın Niksar İlçesine bağlı Çimenözü Köyü Aysel-Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’na binlerce kitaptan oluşan bir kütüphane kurdu. Takip eden 6 Mart-12 Mart fuarlarında toplanan kitaplar ile de Mardin’in Yeşilli ilçesindeki 19 Mayıs İlkokuluna kütüphane kuruldu. İhtiyaç sahibi öğrencilerin gelecekleri için çok önemli katkısı olacak bu proje ile birlikte her fuar döneminde fuar ziyaretçilerinin getireceği kitaplarla birlikte Türkiye’nin herhangi bir köyünde seçilecek bir okula Akare Fuarcılık tarafından kütüphane kurulmaya devam edecek. Akare Fuarcılık ekibi ve fuar sponsorlarının da katkıda bulanacağı proje ile her dönem en az 4 bin kitaplı bir kütüphane kurulması ve her fuar dönemi için seçilecek farklı şehirlerdeki köy okulları ile projenin sürekli hale getirilmesi hedefleniyor. Köy okullarında kurulan kütüphanelere kitap bağışında bulunmak isteyen öğrenciler, fuar alanlarında yer alacak kitap toplama noktalarına kitaplarını bırakabilecekler. Bu dönem belirlenen ve kütüphanenin yapılacağı yer Erdek’in Karşıyaka köyü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!