Youtube' un en çok konuşulan ismi Banu Berberoğlu kimdir? Hayrettin ile çektiği video rekor kırıyor

Güncelleme Tarihi:

Youtube un en çok konuşulan ismi Banu Berberoğlu kimdir  Hayrettin ile çektiği video rekor kırıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 13:32

Erkek arkadaşıyla çekti Youtube videolarıyla adını geniş kitlelere duyuran Banu Berberoğlu, komedyen Hayrettin ile çektiği video ile bir kez daha gündeme geldi. Hipnotize etkisi olduğu iddia edilen Banu Berberoğlu’nun yaşı ve eğitimi merak ediliyor. Peki Banu Berberoğlu kimdir?

Haberin Devamı

YouTube, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya kanallarında gündem olan Banu Berberoğlu, videolarından birinde kendisini tanıtmıştı. Sevgilisi Mehmet ile ciddi bir beraberlikleri olduğunu söyleyen Banu Berberoğlu, 1994’de doğdu. Trabzon’da yaşayan Banu Berberoğlu, üniversite eğitimini KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu’nda tamamlandı. Muhasebe bölümünü bitiren genç Youtuber herhangi bir kurumda çalışmıyor. Yaklaşık 1 yıldan beri YouTube’a videolar atan Banu, genel olarak vlog tarzında videolar çekiyor. Bu vlog videolarının ana konusu ise abur cubur, makyaj gibi konular oluyor.

Yüzden fazla Youtube videosu bulunan Banu Berberoğlu’nun özellikle ünlü komedyen Hayrettin ile çektiği vlog çok güldürüyor. Hayrettin'in videosu kısa sürede 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

BAKMADAN GEÇME!