Yine yeni yeniden

Güncelleme Tarihi:

Yine yeni yeniden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 13:08

SPOR Toto Basketbol Ligi’nde normal sezonu 7’nci biteren Muratbey Uşak Sportif, play off’ta 2 sezon önce olduğu gibi yine Fenerbahçe’yle eşleşti. Muratbey Uşak Sportif, ligdeki ilk yılı olan 2013-14’te de sezonu 30 maçta 16 galibiyetle yedinci bitirip, 24 galibiyetle ikinci sırayı elde eden Fenerbahçe’nin rakibi olmuştu.

Haberin Devamı

O sezon Uşak’ı ilk turda eleyen sarı lacivertliler, play off’u şampiyon olarak noktalamıştı. Muratbey Uşak Sportif ligde bu sezon da 16, Fenerbahçe ise 24 galibiyet aldı.

Play off maratonunda Uşak Sportif’in avantajı, Fenerbahçe’nin hafta sonunda Berlin’de Euroleague’de final four oynayıp, seriye yorgun başlaması olacak.

Finallerde artık rakibin, kadro kalitesinin ve yorgunluğun etken olmadığını belirten Antrenör Ozan Bulkaz ise, "Çok büyük bir başarıya ulaşarak 3 sezonda ikinci kez pay off’a kaldık. Artık rakibin kim olduğu benim için önem taşımıyor. Fenerbahçe, Euroleague’de şampiyonluk adayı. Ancak rakipten çekinmiyoruz. Özellikle seride evimizde oynayacağımız maçı kazanmaya büyük önem veriyoruz. Buraya kadar geldik. Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı elersek yolun sonu neden final ve şampiyonluk olmasın" şeklinde konuştu. Uşak Sportif, normal sezonda rakibine 93-82 ve 98-67’lik skorlarla yenilmekten kurtulamamıştı.





BAKMADAN GEÇME!