Vanlı Milli Judocu Ejder Toktay'dan bronz madalya

Güncelleme Tarihi:

Vanlı Milli Judocu Ejder Toktaydan bronz madalya
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 12:39

Vanlı Milli Judocu Ejder Toktay'dan bronz madalya

Haberin Devamı

VAN,(DHA)- TÜRKİYE Judo Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan ve Litvanya'nın Kaunas şehrinde yapılan Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’na katılan Vanlı milli sporcu Ejder Toktay, bronz madalya kazandı.

Litvanya'nın Kaunas şehrinde düzenlenen judo müsabakalarında Vanlı sporcu Ejder Toktay, 18 ülkeden 103'ü erkek, 189 sporcunun katılımı ile yapılan Ümitler Avrupa Judo Şampiyonasında bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü oldu. Ejder Toktay’ın Milli Judo Antrenörü Rakip Aslan, alınan başarılı sonuçtan memnun olduğunu söyledi. Aslan, "Ümitler Avrupa Judo Şampiyonasına katılarak dereceye girebilmek için rakipleri ile kıyasıya mücadele sergileyerek ülkemize üçüncülük madalyasını kazandıran başta sporcumuz Ejder Toktay’ı ve burada centilmence mücadele sergileyip başarılı dereceler elde eden bütün sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten kutluyoruz." dedi.

Van, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç da "Rakip hocamız, ilimizde judoda sıkı bir çalışma programı uygulayarak gençlerimizi her şeyden önce kötü alışkanlıklardan ve kötü çevrelerden koruma adına onları sporla tanıştırıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu süreçte Ejder kardeşimizin Litvanya’da yapılan Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası'ndaki performansı bizleri ayrıca mutlu etti. Ülkemiz adına katıldığı yarışmalarda ilimizin adını böylesi güzel ve gurur verici başarılarla duyuran sporcumuzu ve antrenörümüzü kutluyor, kendilerine bundan sonraki katılacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz." dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!