Muradiye'de 3 yıldızlı otel hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Muradiyede 3 yıldızlı otel hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2018 12:22

Muradiye'de 3 yıldızlı otel hizmete açıldı

Haberin Devamı

MURADİYE,(Van)-(DHA)-VAN'ın Muradiye ilçesinde, ilk kez 3 yıldızlı otel hizmete açıldı. İçerisinde Sauna, Hamam ve Balık lokantası'nın bulunduğu otelin açılışı, ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Harun Yücel'in katılımıyla yapıldı.

50 bin 715 nüfusu Muradiye ilçesinde, ilk kez 3 yıldızlı otel hizmete açıldı. Muradiyeli işadamları Mustafa Gökhan ve Fehmi Demir tarafından ilçenin Yenişehir Mahallesi'nde hizmete sokulan otelin açılışına, ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Harun Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Evren Kaptan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, kurum amirleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.7 kişinin istihdam edildiği otelde, 25 oda mevcut.
 Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yücel, ilçede ilk kez açılan 3 yıldızlı otelde sauna , hamam ve balık lokantasının bulunduğunu belirterek," Gökhan ve Fehmi beyi tebrik ediyorum. İlçede olmayan bir yatırımı gerçekleştirdiler. İlçemizin buna ihtiyacı vardı. İlçemizde bulunan şelaleye gelen yerli ve yabancı turistler, konaklama sıkıntısı yaşıyorlardı. Bu otelin açılmasıyla birlikte bu sıkıntı da giderilmiş oldu. Bu tür işletmeler ilçemize sosyal anlamda büyük katkı sağlıyor. Burada 7 kişi istihdam ediliyor. Diğer İşadamlarını da buraya yatırım yapmaya davet ediyoruz. Yeni açılan otel ilçe halkımıza hayırlı olsun." dedi.
Otel sahipleri Mustafa Gökhan ve Fehmi Demir, ilçede olmayan bir hizmeti gerçekleştirdiklerini ifade ederek," Burada yerli ve yabancı turistlerin konaklamalarının yanı sıra, tur gezilerine çıkan ekipleri konaklıyoruz. İlçemize bir fayda sağladıysak ne mutlu bize. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz." diye konuştular
Genç Adımlar Dernek Başkanı Selçuk Yay, İlçede olmayan bir hizmeti gerçekleştiren Gökhan ve Demir’e plaket verdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!