Narkotik köpekleri uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Güncelleme Tarihi:

Narkotik köpekleri uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2018 16:13

Narkotik köpekleri uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Haberin Devamı

Uğur AYDIN/TRABZON,(DHA)-TRABZON’un Akçaabat ilçesinde Jandarma ve KOM Şube ekipleri tarafından 2 şüpheliye ait adreslerde, narkotik köpekleri 'İmha' ve 'Çakıl'ın da katılımıyla yapılan aramalarda, toplam 4 bin 152 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Kentte, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Akçaabat ilçesine bağlı Ortamahalle’de, 2 şüpheliye ait adreslerde arama yapıldı. Şüphelilerden Ö.A.(46)’ya ait evde yapılan aramada, narkotik köpeği İmha tarafından, samanlıkta bulunan samanların altına gizlenmiş vaziyette, 1 adet hassas terazi, 7 adet gazete kağıdına sarılmış vaziyette esrar maddesi ve 2 kavanoz içerisine saklanmış vaziyette esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli E.A.(45)’ya ait evde yapılan aramada ise, narkotik köpeği Çakıl tarafından, 3 kavanoz içerisine saklanmış vaziyette esrar maddesi bulundu. Evin diğer bölümlerinde yapılan aramalarda ise, 1 adet kurusıkı tabanca ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Aramalarda toplam 4 bin 152 gram esrar maddesi ele geçirilirken, şüpehliler, ‘Uyuşturucu madde imal etmek ve ticaretini yapmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!