Hilvan'da Kick Box başarısı

Güncelleme Tarihi:

Hilvanda Kick Box başarısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 16:55

Hilvan'da Kick Box başarısı

Haberin Devamı

Mustafa UFAK/ HİLVAN (Şanlıurfa), (DHA) - ADANA'da, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına düzenlen Muay Thai Turnuvası'na Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'nden katılan Kick Box sporcuları 5 ödül kazandı.

Şimdiye kadar çıktıkları bütün maçlarda başarı elde eden Kick Box sporcuları, Adana'da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına düzenlenen Muay Thai Turnuvası'nda 2 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük olmak üzere toplam 5 ödül alarak başarı elde etti. Toplamda 23 ilden 517 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada aldıkları başarı ödülleriyle birlikte kendilerine sponsor olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı ziyaret eden Kick Box sporcuları, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Takımın antrenörü Mehmet Emre Bebe, "Kendi imkanlarımızla turnuvaya katılma şansımız yoktu. Ancak genç yeteneklerimizin gösterdikleri çabanın boşa çıkmaması için belediyemize başvuruda bulunak destek istedik. İsteğimizi geri çevirmeyip her türlü masrafımızı karşılayan ve bize iyi bir moral veren belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kick Box sporcularının elde ettikleri başarının gurur verici olduğunu kaydeden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise, desteklerinin devam edeceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!