Wilma Elles, rektörü ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Wilma Elles, rektörü ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 13:15

Wilma Elles, rektörü ziyaret etti

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) davetlisi olarak Samsun’a gelen ünlü oyuncu Wilma Elles, Rektör Prof.Dr.Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.



OMÜ'nün davetlisi olarak Samsun'a gelen oyuncu Wilma Elles'in, Rektör Prof.Dr.Sait Bilgiç'i ziyaretine Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Mehmet Kuran ve Prof.Dr.Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç.Dr.Menderes Kabadayı, OMÜ Gençlik Topluluğu akademik danışmanı Yrd.Doç.Dr. Tamer Aslan ve öğrenciler de katıldı. OMÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve OMÜ Gençlik Topluluğu iş birliğiyle Samsun’a davet edilen ünlü oyuncu ve kanser aktivisti Wilma Elles, “Sağlıklı Yaşam, Kanserle Mücadele” konulu söyleşi öncesi Rektör Prof.Dr.Bilgiç’i makamında ziyaret etti.



Wilma Elles, çok daha sistematik bir şekilde kanserle ilgili bilgilere ulaşmak için Hayatta Kal Derneği ile bir platform kurduklarına işaret ederek kanserle mücadelenin bir ekip işi olduğunun altını çizdi. Annesini 5 ay önce kanser hastalığından kaybeden Elles, başlattıkları farkındalık faaliyetleri hakkında bilgi sundu.



Rektör Prof.Dr.Sait Bilgiç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek anlamlı görevlerinde başarılar diledi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!