Spor usta öğreticilerine seminer

Güncelleme Tarihi:

Spor usta öğreticilerine seminer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 16:28

Spor usta öğreticilerine seminer

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacak spor branşında kurslarda görev alacak usta öğreticilere seminer düzenlendi.

İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nde 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacak spor branşında kurslarda görev alacak usta öğreticilere yönelik düzenlenen seminerin açılışına İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okçu, Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemalettin Ak ve usta öğreticiler katıldı.

Seminerin açılışında konuşma yapan Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın "2 yıldır imzaladığımız bu protokolle amatör kulüplerimize maddi ve manevi büyük destek vermekteyiz. Kulüplerimiz ve antrenörlerimiz protokolün başarılı bir şekilde yürütülmesinde üzerine düşeni yapacaktır. Protokoldeki destek ve katkılarından dolayı başta Gençlik ve spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Samsun Valimiz İbrahim Şahin’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen’e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ise çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif becerilerini en üst düzeye çıkarmak zorunda olduklarını söyleyerek "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce başlatılan Samsun Maarif Hareketi ile sportif faaliyetleri nitelik ve nicelik olarak artırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Samsun genelinde 85 amatör kulübü kapsayan protokol imzalandı. Bu protokolün Halk Eğitim Merkezi koordinasyonunda başarılı bir şekilde uygulanması spor halinde ulusal ve uluslararası başarılı sporcular çıkacaktır.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdür Yrd. Ferhat Aslan tarafından spor kursları ve imzalanan protokol hakkında sunum yapıldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!