İlkadım, büyük organizasyona hazır

Güncelleme Tarihi:

İlkadım, büyük organizasyona hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 15:18

İlkadım, büyük organizasyona hazır

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'un İlkadım İlçesi'nde Yaz Spor Okulları usta öğreticileri ile 3 bine yakın kursiyer, olimpiyatları dört gözle bekliyor.

İlkadım Halk Eğitim Merkezi Yaz Spor Okulları öğreticileri, Kaymakamlık Konferans Salonu'ndaki 'bilgilendirme' toplantısına katıldı. İlkadım İlçe Milli eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Olimpiyat Düzenleme Komitesi Seyirci Direktörü Süleyman Demirtaş, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ferhat Aslan'ın da yer aldığı toplantıda 'olimpiyat hazırlıkları' masaya yatırıldı.

NUMANOĞLU: ÜLKEMİZ VE SAMSUN İÇİN ÖNEMLİ
Toplantının açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "Dünyanın 3. büyük spor organizasyonun ülkemizde ve ilimizde düzenlenmesinin mutluluğu kadar önemli bir sorumluluğu da var. Ülkemizin ve ilimizin tanıtımına ve sporuna büyük katkı sağlayacak bu organizasyona halkımızın ilgisini ve katılımını sağlayacak faaliyetler planladık" dedi.

3 BİN KURSİYER İZLEYECEK
İlkadım'da, Halk Eğitim Yaz Spor Kursları'nda görevli 125 usta öğretici bulunduğunu hatırlatan Numanoğlu, "Her yaş ve değişik branşlarda 3 bine yakın kursiyerlerimizle olimpiyat müsabakalarını izleyeceğiz. Böylece 6 branşta 4 salon ve stadyumda düzenlenecek müsabakalarda çocuklarımıza ve gençlerimize fair-play, olimpiyat ruhu, milli ve manevi değerleri kazandıracağız" diye konuştu.

Toplantıda, Olimpiyat Komitesi Seyirci Direktörü Süleyman Demirtaş, Olimpiyat Müsabaka Programı ve seyirci organizasyonu hakkında teknik bilgiler verdi.
FOTOĞRAFLI      

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!