Muhtarlar Silifke’de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar Silifke’de buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 11:42

Muhtarlar Silifke’de buluştu

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen ‘Muhtarlarla Buluşma’ etkinliğinin ikincisi Silifke İlçesi'nde gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın önderliğinde yapılan buluşma Mut, Silifke ve Erdemli muhtarlarını bir araya getirdi. Sohbet havasında geçen yemeğe MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve aileleri katıldı. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Kocamaz, uzun yıllar ihmal edilmiş hizmetlerin beklemeden çok daha kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Mersin’in 2.5 yıllık süre içerisinde görmediği hizmetlere kavuştuğuna vurgu yapan Kocamaz, "Halkımız her şeyin en güzeline layık. Bu hizmetleri hayata geçirirken zaman zaman sıkıntılar oluyor. Havaların çok kurak geçmesi neticesiyle yer altı suları çekildi, kaynaklar kurudu. Şimdi Mersin’in Su Master Planı’nı yaptırıyoruz. Kuraklık problemlerinin yeniden yaşanmaması için büyük hazırlık yapıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizin Mersinimiz için, ilçelerimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Gecede, Mut Muhtarlar Dernek Başkanı Recep Şeker, Silifke Muhtarlar Dernek Başkanı Remzi Kır ve Erdemli Muhtarlar Dernek Başkan Yardımcısı Ramazan Kasap tarafından Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı’na plaket bedeli karşılığı yapılan bağış makbuzu, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a takdim edildi. Kocamaz da plaket yerine bağış yapan muhtarlara teşekkür ederken, bu örnek davranışlarından dolayı muhtarları kutladı.
Gecede yapılan türkü yarışmasında ise Silifke Muhtarlar Dernek Başkanı Remzi Kır, Dere Mahalle Muhtarı Ali Arpaç ve Koyuncu Mahalle Muhtarı Zübeyir Aslan’a, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz tarafından bayrak arması takdim edildi.

MERSİN / DHA
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!