Trap atış yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Trap atış yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2021 16:49

Trap atış yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Haberin Devamı

 Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediyesi'nin destekleriyle Akşehir Avcılar ve Atıcılar Federe İhtisas Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen trap atışı yarışması  yapıldı. 
Alanyurt Mahallesindeki etkinliğe; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Avcılar ve Atıcılar Federe İhtisas Spor Kulübü Başkanı Tolga Soylu ve davetliler katıldı. 
57 yarışmacının katıldığı, keyifli ve çekişmeli atışların yapıldığı yarışmada  konuşan Akşehir Belediye Başkanı  Salih Akkaya, ''Güzel bir havanın eşliğinde belediyemizin destekleriyle Akşehir Avcılar ve Atıcılar Federe İhtisas Spor Kulübümüz tarafından yapılan trap atışı yarışmamızda keyifli ve çekişmeli sahnelere şahit olduk. En önemlisi kazasız belasız bir şekilde bu yarışmamızı tamamladık. Yarışmaya katılan av ve doğa severlerimize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Akşehir Avcılar ve Atıcılar Federe İhtisas Spor Kulübü Başkanı Tolga Soylu ise “Güzel bir yarışma olduğunu düşünüyorum. Kulüp olarak birlik ve beraberliğimizi en üst seviyelere taşıyarak çeşitli etkinliklerde buluşuyoruz. Yarışmamıza ilgi gösterilmesinden oldukça mutlu oldum.''dedi. 
Yarışmada dereceye girenler ve ödülleri  şunlar: 1- Serdar Aslan otomatik av tüfeği, 2- Orhan Arslan olta takımı, 3-İbrahim Aslan uyku tulumu,4-Mustafa Aslan avcı çantası, 5-Mehmet Kocaman kamp çadırı, 6-Mehmet Ateş avcı yeleği ve şapkası, 7-Kamil Selçuk avcı nevresim takımı
FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!