Resim yarışması ödül töreni yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Resim yarışması ödül töreni yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 13:37

Resim yarışması ödül töreni yapıldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli)(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesinde,  Belediye  ve Özel Medikent Hastanesi’nin beraber yürüttüğü ‘Vücudumu Seviyorum, Ona İyi Bakıyorum’ konulu Medikent Çocuk Resim Yarışması’nın ödül töreni Aşkıye-Neşet Çal Sahnesi’nde yapıldı.

Ödül törenine Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Medikent Hastanesi Medikal Direktörü ve Başhekimi Op. Dr. Turgay Yücel, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Teoman Durukan, İşletme Direktörü Dr. İlyas Aslan, Medikent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ferhat Gega, Yönetim Kurulu üyeleri Uzm. Dr. Ferdanes Mutlu, Op. Dr. Serpil Durukan, Op. Dr. Levent Çağlayan ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Resim Seçici Kurulu olarak Resim Öğretmeni Nevin Erbil, Resim Öğretmeni Orçun Kılıçoğlu ve Özgül Beylikçi organizasyonun yapılmasına katkı sağladılar.

 Çocukların sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarmak ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla yapılan etkinliğin sunumunu Sara Kaplan yaptı. Daha sonra Lüleburgaz Çok Sesli Çocuk Korosu öğretmenleri Burcu Şimşek Dağ ve Levent Dağ eşliğinde bir konser verdi. Miniklerin verdiği konser dinleyicilerden büyük alkış aldı. Seçici kurul tarafından 163 resim değerlendirmeye alındı.  1.kategori 5-6 yaş grubunda birinci İdil Gökçe Han, ikinci Masal Naz Orhan, üçüncü Beril Mızrak, 2.kategori 7-8 yaş grubunda birinci Beren Şamiloğlu, ikinci Hasan Aydıncı, üçüncü İdil Süzücü ve  3.kategori 9-10 yaş grubunda birinci Tuğba Ceren Çalışkan, ikinci Arif Barış Tınmaz, üçüncü  olan Yaren Öğüt ödüllerini  Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan ve Özel Medikent Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Turgay Yücel tarafından verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!