Vandallığa ortak tepki

Güncelleme Tarihi:

Vandallığa ortak tepki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2021 17:04

Bodrum’da 27 yıl aradan sonra düzenlenen ‘BOTAV Rally Bodrum’ ödül töreni sonrasında çıkan olaylara her kesimden tepki yağdı.

Haberin Devamı

 

3 BİN 500 YILDIR MUTLULUĞUN KENTİ
Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Ahmet Aras: Bodrum 3 bin 500 yıldır hoşgörü, mutluluk ve kardeşliğin kenti. Her ne sebeple olursa olsun bu kentin huzuruna, güvenine, hoşgörüsüne layık olmayan insanları biz Bodrum’da görmek istemiyoruz. Bodrum’un ismini bir kez daha dünyaya duyurmak için emek, zaman, para harcadığımız bir etkinliğin kirletilmesine izin vermeyeceğiz.

BÖYLE İNSANLAR BODRUM’A GELMESİN
Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon: Pandemi döneminde bu ralliyi yapmak, 500-600 kişilik ekibin Bodrum’a gelmesi, Bodrum’a ekonomik katkı vermesi bizim ve üyelerimiz için artı bir avantajdı. Her şey çok güzel gitti. Ama maalesef sonunda bir beyefendinin haksız taaruzlarıyla karşı karşıya geldik. Gidin kendinizi başka yerde ifade edin, başka yerde yaşayın.

Haberin Devamı

GERÇEK SANATÇILARI ÖRNEK ALSINLAR
İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç: Bodrum hem marka değeri, hem de haber değeri taşıyan çok önemli bir yer. Hepimizin burada çok ciddi sorumlulukları var. Sanatçı arkadaşlarımız bir kez daha açıp baksınlar sanatçının kelime karşılığının ne olduğuna. Topluma, çocuklarımıza, gençlerimize örnek olacak davranışlarda bulunmalarını öneriyorum kendilerine.

BU TÜR KİŞİLERE PRİM VERMEYECEĞİZ
TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Aslan: Bodrum olarak böyle insanlara prim vermeyeceğiz. Bu olaylar bizi yıldırmayacak. Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez: Bu tip arkadaşların Bodrum’umuzu bu şekilde lanse etmesi hiç hoş olmadı. Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan: Bodrum’da huzuru bozacak insanlara kesinlikle izin vermeyeceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!