Ünlülerin güzellik için tercihi İzmir

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin güzellik için tercihi İzmir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2020 16:38

SANAT ve şov dünyasının birbirinden tanınmış isimleri, güzelleşip fit bir vücuda sahip olmak için son dönemde İstanbul yerine İzmir'de Songül Yıldırım'ın sahibi olduğu Sade Derma Estetik ve Güzellik Merkezi'ni tercih etmeye başladı.

Haberin Devamı

İzmir'de tek, Türkiye'de de ender olan son teknoloji aletlerle Ezgi Mola, Özge Ulusoy, Danla Bilic, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Aslı Kızmaz, Enis Arıkan, Sercan Yaşar ve Burak Altındağ gibi ünlülerin akınına uğrayan Ataşehir'deki Sade Derma Estetik Merkezi'ni son olarak ünlü popçu Berkay Şahin ziyaret etti. Eşi Özlem Ada Şahin ve çocuklarıyla birlikte yakın arkadaşları Sade Derma Estetik Sahibi Songül Yıldırım'la bir araya gelen Berkay, İzmir'de ilk olup yatarak karın kaslarını geliştirmeye yarayan sistemi denedi.

Ünlülerin güzellik için tercihi İzmir

Berkay, 30 dakikalık seans sonunda yattığı yerden 20 bin mekik, 20 bin squat hareketine eşit etki yaratan uygulamayı çok beğenip seans bitiminde karın kaslarının fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. "Teknolojinin gelişmesi ve imkanlar dahilinde vücudumuzun kasının var olan hafızasını tekrar harekete geçiren ve çalıştıran bu teknoloji ile sadece 30 dakikada karın kaslarında büyük etki yaratıyoruz" diyen Songül Yıldırım, "Yatarak, efor sarf etmeden, hızlı zayıflamak ve kas yapmak isteyenlerin ilk tercihi olan karın kası ve kalça makinasını teknik olarak anlatmak gerekirse; yoğun odaklı elektromanyetik teknolojisi cilt altına ilettiği enerjiyle kas dokusunun yoğunluğunun artmasını ve yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlayan metabolik bir reaksiyon yaratıyor" dedi.

Haberin Devamı

Ünlülerin güzellik için tercihi İzmir

YOĞUN TALEP GÖRÜYOR

Daha biçimli bir vücut için teknolojinin vardığı son noktada olduklarını söyleyen Songül Yıldırım, "Kimse 30 dakika içinde 20 bin mekik, 20 bin squat çekemez ama vücudunuzu biçimlendirmenin, daha çekici bir görünüme, daha belirgin kaslara kavuşmanın en yeni hali ile ameliyatsız karın kası ve kalça kaldırmak mümkün. Ön hazırlık gerektirmeyen, yattığınız yerden uygulanıp tüm dünyada konuşularak bir ilk olan alet, ilk olarak bizim merkezimizde. Rahatlığı, konforu ve en iyi görünmeyi seven İzmirli üyelerimizden yoğun talep gören bu sistem için şehir dışından ve ünlü isimlerden de kliniğimizi ziyaret edenler oluyor. Dostum Berkay, eşi Özlem Ada'yla birlikte kliniğimize gelip deneyimlediği bu sistemden çok memnun kaldı" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!