Merhum üyelere vefa

Güncelleme Tarihi:

Merhum üyelere vefa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 10:38

Merhum üyelere vefa

Haberin Devamı

İZMİR Yamanlar Lions Kulübü, vefat eden üyeleri Önder Barçın, Nezir Bağdatlı, Şevket Müderriszade, Selami Akkum, Sezgin Orcaner, Mustafa Durmaz, Sungu Gökçen, Vedat Tamur, Seyhun Özkul ve Alpaslan Sungur için anma toplantısı düzenledi.

Başkan A. Necdet Yakal ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliğinde İzmir'deki bir otelde düzenlenen geceye kulüp üyeleri ile davetliler katıldı. Bergama'da Ege Orman Vakfı bünyesinde 500 ağaçlık bir Önder Barçın korusu oluşturulmak üzere toplanan bağışın ardından, Önder Barçın'ın eşi Işıl Barçın'a bu korunun sembolik anahtarı teslim edildi. Barçın çiftinin Londra'da yaşayan bankacı kızları Başak Barçın, arkadaşı Irmak Tan aracığıyla geceyi cep telefonundan canlı izledi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı A. Necdet Yakal, ilk kez düzenlenen bu anma gecesinde zamanında karşılıksız birçok yardım organizasyonunda bulunarak eserler bırakan, bu yolda çaba gösterirken ömrü vefa etmemiş olanlardan teslim alınan bayrağı gururla taşıdıklarını söyledi. Yakal, "Durmaksızın çevremize yardıma devam ediyoruz. Sizlerin açtığı yoldan, sizlerin koyduğu hedeflere koşmaya devam ediyoruz. Bu koşuda bizim en büyük yol göstericimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bizim ışığımız olarak yolumuzu aydınlatmaktadır. Bu vefa gecesini her yıl bu ay içerisinde tekrarlamak ve bunun geleneksel olmasını sağlamak için yönetimimiz karar almıştır. Lions'ta vatandaşlarımıza hizmet, eski Lionlara ve devlet büyüklerimize vefa en önemli faziletlerdendir" dedi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01)Kublay Özhan, A. Necdet Yakal, Fatih Tan, Işıl Barçın, Behçet Tunçok, Nasuhi Öndersev, Hüseyin Kestelli

02)Fatih Tan, Işıl Barçın

03)Arif- Hafize Keser

04) Işıl Barçın, Nevin Bağdatlı

05)Nazlı- Fatih Tan, Irmak Tan

06)Cud Çelik

07)Selda- İsmail Orhan

08)Hakan- Özcan Şarap

09)Mesut - Özlem Duman

10)Nazan- Turan Aras

11)A. Necdet-Seval Yakal

12) Beşir- Birgül Canseven

13)Erhan Ayşegül Odaman, Seçkin Arslansan

14)Başak Barçın, geceye cep telefonundan canlı bağlandı

15)Önder Barçıneşi Işıl Barçın ile

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!